PUBG

PUBG Steam kisokos – mikor érdemes venni / eladni?


Tetszenek az új skinek? Felvennéd már a szexi bőrruhát? Kicsit várj még!

Miért nem tudom eladni a nyitott cuccokat? Mások miért?

Erre már egy korábbi posztunkban kitértünk bővebben, de röviden összefoglalhatjuk újra. A képlet egyszerű, PUBG-ben azokat az itemeket lehet instant eladni és elcserélni, amelyeket az általunk in-game kifarmolt / cserélt / külső oldalakon vett kulcs nélküli / “sima” ládákból nyitunk.

A kulcsos ládáknál ilyenkor még tényező a kulcs forrása is, abban az esetben lesz azonnal cserélhető és eladható a ruha, ha a kulcs maga is cserélhető állapotban van. Itt szintén több opció lehetséges:

  • Külső oldalról vetted a kulcsot
  • Marketről / in-game vetted (DE TÖBB MINT HÉT NAPJA!)
  • Valakivel úgy cserélted

Az új ládák

Egy mondatban összefoglalva: ha a nyitás minden eleme (láda és/vagy kulcs) cserélhető, eladható állapotban van, akkor a nyitott ruhadarab is az lesz.

Piacról nem érdemes venni kulcsot és ládát a profit érdekében, mert hét napig nem fogod tudni elcserélni és mire lejár az egy hét sokkal kevesebbet fog érni a nyitott item.

Nagyon tetszik az új cowboy kalap, mikor érdemes megvennem?

Fogós kérdés! Aranyszabály, hogy az első hétben, ha csak nem az életed múlik rajta nem érdemes vásárolnod az új ruhadarabokból. Jogosan teszed fel ezek után következő kérdést: akkor mikor vehetem meg? A januári tapasztalatokból kiindulva, 4-5 hétnyi várakozás után már nem buksz olyan sokat, ha rányúlsz egy-egy menő cuccra.

A fehér Leather Hoodie árgrafikonja

Érdemes figyelgetned a Steam árgrafikonjait, az új ládák érkezését kővető másfél hétben két nagyobb bezuhanásra is számíthatsz. Az egyik a ládák bevezetésétől számított hetedik napon következik be (esetünkben ez jövő csütörtök), a második pedig az ezt követő hétfőn.

Általában elég rövid bejelentés után érkeznek meg a ládák, így azt tapasztalhatjuk, hogy az emberek nagy része nem tudott vásárolni a frissen érkezett ládákból, mert már elhasználta a heti vásárlási limitjét (itt most kivételt képez a Fever, hiszen külön blokkot kapott a ládák menüpont alatt), így hétfőn a heti láda ár reset után szedik ki a megérdemelt jutalmukat. A két nagyobb zuhanást követően, általában minden hétfőn csökken a skinek ára egy kicsit.

Nyitottam egy 30€-s kabátot, ugye ennyit fog érni egy hét múlva is?

Bár a fentiekből valószínűleg rájöttél, a szomorú válasz erre a kérdésre: NEM! Jelenleg azért ilyen drágák az új skinek, mert sokkal nagyobb a kereslet mint az elérhető kínálat.

Hét nap múlva már sokkal kevesebbért is megvehetjük ezt a csodálatos felsőt 

Egy-egy tehetősebb felhasználó simán megengedheti magának, hogy drágán vegye meg a skineket. Az a kevés eladó aki cserélhető/eladható ruhákkal rendelkezik szintén megteheti, hogy drágábban adja 7 napig azokat, hisz elég kevés konkurens eladó van mellette a piacon.

Ti nyitottatok valami jót a ládákból?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva