Gaming

Három dolog, ami egyedivé teszi a játékélményt a Clash Royale-ban


Ugyan vannak árnyoldalai a játéknak, de vitathatatlan, hogy olyan funkciókkal, módokkal is rendelkezik, ami miatt szerethető.

Nehéz pontosan belőni a Clash Royale műfaját, ugyanis alapvetően egy várvédős játékról beszélünk, de paklival megyünk csatába, szóval CCG elemek is megtalálhatóak benne.
Sőt, mivel ajándékozás útján cserélgetni is tudunk lapokat, ezért egyfajta TCG élményt is okoz ezáltal.

Most a kártyajáték oldaláról közelítettük meg a Clash Royale-t és ez alapján emeltük ki azt a három feature-t, ami más CCG-ben nem feltétlenül található meg.

1. 2v2 mód

Megvannak a maga hibái ennek a játékmódnak, de az elvehetetlen tőle, hogy kikapcsolódásnak tökéletes és chestet vagy crownt is lehet farmolni anélkül, hogy leesnénk a ranglétrán.
Baráttal, vagy klántárssal a legjobb játszani, de néha a random idegenek is képesek váratlan meglepetést okozni stratégiájukkal, játékukkal vagy épp paklijukkal.

forrás: deckshop.pro

2. Klánok

A virtuális közösséghez tartozás élménye mellett (pláne ha barátainkkal egy klánban vagyunk) számos “kézzel fogható” előnye is van a klánoknak:

-ajándékozhatunk nem használt lapjainkból egy bizonyos mennyiséget tapasztalati ponttért és goldért cserébe
-kérhetünk lapokat ugyanilyen úton társainktól
-játszhatunk velük különféle játékmódokat (2v2 vagy challenge)
-koronákat szerezve együtt farmolhatunk clan chestet

forrás: clashroyale.wiki

3. Challenge-ek

Ez nem feltétlenül egyedi a CCG-k tekintetében, hisz a Hearthstone-ban is van, csak Brawlnak hívják, azonban ennek mértéke és változatossága kiemelendő.
Vannak folyamatosan elérhető és speciális event challenge-ek is, melyekért a jutalom igen változatos: lapok, chestek, gemek és gold is ütheti a markunkat.
Van egy bizonyos szinthatár (level 8), így nem tud mindenki részt venni ezeken, azonban lap szintezéssel és kellő mennyiségű donationnel pár hét alatt elérhető a határ.

forrás: clashroyalearena.com

Ez volt szerintünk a három legjobb dolog a játékban, most ti jöttök. Mi az ami a legjobban tetszik nektek a Clash Royale-ban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva