League of Legends

Túlzásba esett a Riot? Szinte teljesen tönkretették Zoe-t

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: nerf, Zoe,

A League of Legends "közösség kedvence" egy időre most elvonult.

A legutóbbi patchben a Riot egy elég durva nerfet adott Zoe-nak, amit azért tekintettek fontosnak, mivel óriási felháborodás volt a hőssel kapcsolatban a közösségben. A hős sebzésének csökkentése jó ötletnek tűnt, azonban túlzásba estek.

A Riot beadta a derekát, végre jön egy határozott Zoe nerf

A nerfet megnézve már első ránézésre is tudni lehetett, hogy ez  óriási gondokat fog okozni Zoe-nak és ezt most a számok is igazolják.

Zoe jelenleg 42.33%-os győzelmi aránnyal a legrosszabb hős a középső ösvényen. Érdemes azt is megnézni, hogy még a második legrosszabb Gragas midnek is 46% felett van a százaléka, tehát még ő is 4%-ot ver Zoe-ra. A nerf előtt Zoe százaléka 50% körül mozgott, úgyhogy a nerf hatása elég szépen meglátszik.

Meddler korábban azt nyilatkozta a témával kapcsolatban, hogy ők is tudják, hogy ez a nerf elég erősre sikeredett, de szerettek volna biztosra menni. Amint kitalálják, hogy milyen módon lehetne úgy buffolni Zoe-t úgy, hogy az ne legyen kellemetlen a játékosok számára, azonnal visszaadják majd a hős elveszett erejét.

Zoe tehát egyelőre játszhatatlan, de egy pár frissítés múlva akár buffra is számíthat. Ti örültök a mostani, Zoe mentes LoL-nak?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva