Counter Strike

Pasha már sokadjára búcsúzkodik, lassan tényleg szögre akasztja az egeret


A Virtus.pro veteránja lehet a következő TaZ után, aki nyugdíjba vonul. Erre utal legutóbbi kiírása és IEM-es teljesítménye is.

A Virtus.pro újabb komoly versenyről esett ki hamarabb, mint kellett volna. Ezúttal ráadásul hazai közönség előtt, az IEM Katowice csoportkörében búcsúztak nyert map nélkül.

Az első meccsen 0:1 a G2 ellen, ez még beleférne, de aztán egy 0:2-es pofon is jött a Heroic-tól.

A kiesési rangadó statisztikáit elnézve pasha nem volt élete formájában. 46 kör alatt 16 frag édeskevés ezen a szinten. 4 éve ugyanitt Majort nyert a csapat és pasha lett az MVP, most kiestek utolsóként és pasha lett a csapat leggyengébbike.

Csalódottságának természetesen hangot is adott Papito, aki Twitteren temette magát és karrierét.

“16 frag és 110 óra nem segít, viszlát” – írta elkeseredésében pasha, aki reméljük maga sem gondolta komolyan, amint mondott.

Legutóbb KRiMZ bejelentése kapcsán merült fel pasha nyugdíjba vonulása, akkor nem lett folytatása. Most megint ezeket a húrokat pengeti pasha, reméljük ismét csak túloz. Mondjuk 30 fölött még mindig több oka van visszavonulni, mint a 17 éves fiataloknak …

Camper 17 évesen visszavonult, újra ötödik nélkül a NiceGaming

Tény ugyanakkor, hogy valamint változtatnia kell a VP-nek, akik különösen a pisztolykörökben gyengék. Mióta MICHU csatlakozott az együtteshez, 29 pisztolykörön vannak túl. Ebből a 29-ből mindösszesen csak 3-at tudott nyerni a VP, az összes többit bukták.

Márpedig tudjuk, a pisztolykör az utána érkező alapkörökkel könnyen 3 körös előnyt érhet a félidő elején. A kérdés csak az, hogyan javulhatna ebben a mutatóban legalább 50% körülire a VP a jelenlegi 10%-ról?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva