Counter Strike

Őrülten üvöltve törték meg két éves átkukat a fnatic játékosai – winning moment videó


Az egykoron világelső svédek két éve csak szenvedtek a versenyeken. Most viszont újra a trónra kerültek, aminek keményen hangot is adtak.

Nem volt egy könnyű döntő, aki látta tudja miről beszélünk. De röviden legyen elég annyi, egy Bo5 finálé sosem egyszerű, főleg nem ha 2:2 után az ötödik map hosszabbításos.

Akit bővebben érdekel a döntő, itt találja a részleteket:

Csoda Katowicében! Megtört a 2 éves átok, visszavette korábbi trónját a fnatic – Összefoglaló – gamer.hu

Flusha megvillantotta VAC formáját, KRiMZ jól tette hogy nem vonult vissza, a FaZe pedig bárhogy küzdött, ez nem az ő napjuk volt. Végére értünk egy hosszú, inkább már szenvedős BO5-nek, ami délután öttől megközelítőleg éjfélig tartott. Idén eddig egyetlen BO5 volt nagyobb tornán, a summiton.

Az átok tehát megtört, a fnatic legutóbb két éve, éppen itt Katowicében nyert utoljára nagyversenyen. És most visszaültek az őket megillető helyre, a világ tetejére.

Mert ezen a versenyen tényleg ők voltak a legjobbak.

A közönség egyértelműen velük volt, az utolsó kör alatt szó szerint tombolt az aréna:

A talán picit váratlan, de annál kellemetesebb meglepetést a svédek is alig hitték el, a közönség őrjöngése mellett ők is megőrültek az utolsó körben.

Ölelkezés, pacsik, hátba veregetés és a klasszikus NICE mindenütt!

Innen már nem maradt más, mint a magasba emelni a trófeát, amire pontosan két éve várnak! Hát most megkapták, és nagyon meg is érdemeleték:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva