Fifa

Közel tökéletes hétvégével folytatta molnargabo a felkészülést


39 győzelemmel zárta a Weekend League-et a magyar FIFA-játékos.

Nagyon fontos volt a jó szereplés februárban molnargabo számára, a magyar FIFA-játékos előtt ugyanis újból megnyílt a lehetőség, hogy kvalifikálja magát egy nagy nemzetközi versenyre. Végül meglett a Top 64, ami azt jelenti, hogy áprilisban utazhat a következő FUT Champions Cupra!

Megvan! 153/160, molnargabo kijutott a nemzetközi versenyre

A kijutás tehát már megvan, ám addig sem lehet lazsálni, hiszen fontos a minél hatékonyabb felkészülés. Már csak azért is, mert a FUT Champions Cup mellett egy másik erőpróba is vár hamarosan Gáborra, hiszen három hét múlva rendezik a V4 Future Sports Festivalt, melynek FIFA-döntőjébe ő is bejutott, ahol nem kevesebb mint 40 ezer euró lesz a tét.

Ennek megfelelően molnargabo a legutóbbi Weekend League-en is alaposan odatette magát, és nem sokon múlott, hogy egy hónapon belül a második 40/40 is meglegyen. Végül a hajrában becsúszott egy vereség, a 38. meccset bukta el Gábor, de így is egy bravúros 39/40 lett a vége, ami több mint elismerésre méltó! Íme a képes bizonyíték, a screenshot pillanatában gabo 5. volt a hétvégi világranglistán.

A jó formára tehát nem lehet panasz, hiszen az elmúlt egy hónapban molnargabo 160 meccsből mindössze négyet veszített el. Bárhogy is nézzük, ez biztató előjel a közelgő erőpróbák előtt – reméljük, hogy a forma kitart a későbbiek folyamán is, és az elő versenyeken is bizonyíthatja majd Gábor, miért tartják őt jelenleg hazánk legjobb FIFA-játékosának.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva