Counter Strike

Megy a balhé az Nvidia Freestyle miatt, szinte átlátni a füstön a segítségével


Az Nvidia Freestyle korábban is hatalmas előnyt jelentett, de a játékosoknak csak most tűnt fel, hogy mekkora is ez az előny.

Korábban írtunk róla, hogy az Nvidia bejelentette a Freestyle-t, aminek segítségével teljesen testreszabhatjuk a játékunk kinézetét, persze csak annál a játéknál, ami támogatja ezt az új funkciót. A CS:GO-t pedig pont támogatta, aminek hatására előnyre tehettek szert az Nvidia tulajok.

Itt az Nvidia Freestyle és hatalmas előnyt jelenthet CS-ben! – gamer.hu

Az Nvidia egy új funkciót adott, ami elég OP-ra sikeredett, nézzük mit is tud a Freestyle! Akinek Nvidia videókártyája van, az most örülhet, hiszen a Geforce Experience egy új funkciót kapott, amit a gyártó csak Freestyle-nak nevezett el. Ez az új funkció gyakorlatilag különböző filterek segítségével egy teljesen új perspektívába helyezi a játékokat, amit mi magunk szabhatunk testre.

Most pedig pár képen lázong a CS:GO reddit, ami érthető, hiszen szinte átláthatunk a füstön és a tűzön is a megfelelő Freestyle beállítások mellett. Sokkal tisztábban láthatjuk az ellenfeleinket mindkét esetben, aki pedig nem használja, annak lövése sincs róla, hogy honnan láthatták meg ilyen könnyen.

A szűrőt azóta eltávolította az Nvidia a Counter-Strike-ból, vagyis kivette a támogatott játékok listájáról, így aki az újabb driverrel próbálja a szűrőket használni, az szimplán csak egy “Nem támogatott játék” feliratot fog kapni. A 391.05-ös driverben vették ki a támogatást, ellenben akinek a 391.01-es verziója van, az nyugodtan használhatja jelenleg is, ha csak a Valve nem avatkozik be egy driver checkkel a játék elején. Nálam pont a 391.01-es verzió van, leteszteltem és gond nélkül működnek a szűrők.

A 391.01-es driverrel gond nélkül megy

Az egésszel az a probléma, hogy amíg bárki visszateheti az előző drivert, ami mellesleg elérhető az Nvidia honlapjáról, addig ez csak egy ideiglenes megoldás. A Valve még nem reagált az ügyben.

Forrás: reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva