PUBG

Az új anti-cheatet megint nem sikerült kiadni, de holnap jön a roadmap!


Titokban megint kikerült az új anti-cheat, holnap pedig mindenki készüljön, ugyanis lelepleznek mindent!

Aki hajnalban fent volt, az észrevehette, hogy a PUBG egy kisebb update-et adott ki, amiről viszont semmilyen információt nem kaptunk, nincs sem changelog és a PUBG Corp. sem kommentálta a frissítést. Egyedül a steamdb oldalán láthattuk, hogy bizony belenyúltak a játékba, ám nem igazán hagyták a fejlesztők, hogy kipróbálhassuk, elég hamar visszavonták a frissítést.

A rollback hamar beütött

Csak találgatni tudunk, de nagyon valószínű, hogy ismét az új anti-cheatet, a Xenuine-t próbálták beiktatni az éles verzióba, ezt onnan sejtjük, hogy a redditet egyből elárasztották a játékosok panaszai, mi szerint szörnyen droppol az fps, már-már a játszhatatlanság szintjét súrolva. Úgy tűnik, még mindig nem sikerült tökéletesíteni a rendszert, de azt nem értjük, hogy miért nem tesztelték, mielőtt kikerült volna ismét az éles verzióba.

Hogy tetszik az új PUBG anti-cheat? – Sehogy? – Nem hiába, nincs is a játékban! – gamer.hu

Úgy tűnik a PUBG Corp. elfelejtett szólni, hogy ne keressük az új anti-cheatet a játékban… Korábban írtunk róla, hogy megérkezett az ötödik frissítés az 1.0 óta, ebben a legnagyobb változtatás egyértelműen az újabb anti-cheat rendszer bevezetése volt, ami nem váltotta a korábbi BattlEye-t, csupán mellé került.

Na de eközben a vadiúj amszterdami központban végre kész lett az ütemterv, amit a PUBG Corp. állítása szerint holnap végre mi is megismerhetünk. A cég márciusra ígérte, hogy mindent megtudunk az éves terveikből, ami többek között egy új pályát is fog tartalmazni, reméljük holnap erről is lerántják a leplet.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva