Counter Strike

A Valve végre kivégezte a HvH-t a Wingmanből


Végre egy jó update, rég volt már ilyen tömör, lényegre törő változtatás, csak így tovább!

Ennél tömörebb és hasznosabb patch notes-t még nem adott ki a Valve soha. Úgy látszik végre felismerték a Wingman legnagyobb problémáját, ami nem más, mint a csalók. A 2v2-es játékmódban a magasabb szinteken szinte biztos, hogy csalóba ütköztünk, elég rövid idő után pedig már a cheaterek is csak funolásra használták ezt a módot, ami átvette a HvH helyét. A HvH a hacker vs hackert jelenti, azért voltak biztonságban a Wingmanben, mert az Overwatch-ba idáig nem kerülhettek be, így hiába jelentettük az illetőt, nyugodtan indíthatta a következő meccsét. Mostantól viszont ugyan úgy bekerül az OW-ba, mint a Matchmaking. Ami kissé szomorú, hogy több, mint 3 hónap kellett ahhoz, hogy észrevegyék azt, ami nyilvánvaló.

Így legalizálta a Valve a HvH-t – A játékosok már unják a csalókat – gamer.hu

A Valve nem egészen gondolta át, amikor betették a Wingmant. A Valve meglepett minket pár újdonsággal a legújabb Operation lejárta után. Ahogy ígérték kivették azokat a pályákat, amikkel kevesen játszottak, helyette pedig az Operation legnépszerűbb pályáit implementálták a játékba.

Ha a VAC nem kapta el, akkor az OW-nak van értelme?

Van, ugyanis szinte mindegyik cheat VAC proof, azaz a VAC nem tud mit kezdeni velük. Arra van esély, hogy a VAC hosszútávon elkapja egy nagyobb banhullámban. Ellenben ha az Overwatch-ba bekerülnek, akkor sokkal nagyobb eséllyel szúrják ki a nézők, főleg ha nem is rejtegeti a csaló.

A kérdés, hogy hogy fognak bekerülni az Overwatch-ba, ugyanis a legendák szerint 10+1 report szükséges ahhoz, hogy valaki bekerüljön a rendszerbe. Ez pedig a Wingman esetén sokkal lassabban jön össze, mint mondjuk az MM csalók esetében. Ezt lehet megoldja a Valve, talán változtat a mechanizmuson, reméljük sikerül jól kidolgozniuk a rendszert.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva