Counter Strike

Az NVIDIA Freesytle megint reflektorfényben, ezúttal a tűzön lehet átlátni vele


Az eddig nem létező beállításokkal újabb nehézséget lehet kivenni a játékból. Ez lassan már tényleg a csalás kategóriát súrolja.

Az NVIDIA Freestyle megjelenésekor még mindenki csak az előynökről beszélt. Nincs FPS csökkenés, se input lag, mégis testre szabhatjuk a játék képi beállításait. Rengeteg új funkció, színkombináció és stílus, hurrá-hurrá!

Itt az Nvidia Freestyle és hatalmas előnyt jelenthet CS-ben! – gamer.hu

Az Nvidia egy új funkciót adott, ami elég OP-ra sikeredett, nézzük mit is tud a Freestyle! Akinek Nvidia videókártyája van, az most örülhet, hiszen a Geforce Experience egy új funkciót kapott, amit a gyártó csak Freestyle-nak nevezett el. Ez az új funkció gyakorlatilag különböző filterek segítségével egy teljesen új perspektívába helyezi a játékokat, amit mi magunk szabhatunk testre.

Aztán jöttek az első baljós jelek, ahogy a közösség kedzte egyre jobban kiismerni az NVIDIA Freestyle-ban rejlő lehetőségeket. Pár hete az első lázongás is felütötte a fejét, a program segítségével ugyanis mostantól legaláisan láthatunk át a füstön is.

Megy a balhé az Nvidia Freestyle miatt, szinte átlátni a füstön a segítségével – gamer.hu

Az Nvidia Freestyle korábban is hatalmas előnyt jelentett, de a játékosoknak csak most tűnt fel, hogy mekkora is ez az előny. Korábban írtunk róla, hogy az Nvidia bejelentette a Freestyle-t, aminek segítségével teljesen testreszabhatjuk a játékunk kinézetét, persze csak annál a játéknál, ami támogatja ezt az új funkciót.

Az utolsó csepp pedig úgy tűnik most hullott abba a bizonyos pohárba. A Cloud9 játékosa Tarik posztolt ki egy igazán érdekes beállítást, mellyel simán átlát a molotovon. A tüzet normál esetben kísérő füsthatás itt semennyire sem látszik, ja és mindezt a WESG-en:

A dolognak azóta többen is utánanéztek a beállítások között, és a Freestyle beállításaival valóban működik. A Gamma és a Kontraszt berhelésével simán összehozható egy tökéletesen füstmentes molotov:

És ez még tényleg csak a jéghegy csúcsa. A beállítások professzora, 3kliksphilip belenézett kicsit a lehetőségekbe molotov fronton. Körüljárta, az effekt-shader párosítás minden lehetséges változatát, hogy megkapja a választ:

Mely beállításokkal lehet leginkább átlátni a tűzön, legálisan?

SPOILER: kell egy beton PC, maxra húzol pár dolgot és lényegében kapsz egy beépített wallhacket

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva