Hearthstone

Így zártak a magyarok Oslóban – nézzétek élőben a Top 8-at!


Nem vallott szégyent a hazai ötös a Norvégiában zajló Hearthstone Championship Tour versenyen.

Ahogy arról a héten már többször is beszámoltunk, igen szép kis magyar különítmény utazott ki Oslóba erre a hétvégére, hiszen a norvég fővárosban tartják az idei Hearthstone Championship Tour-szezon első európai versenyét, ahol értékes HCT-pontokért megy a harc – meg persze 15 ezer eurós összdíjazásért. A torna első szakasza, a 8 fordulós svájci verseny ma délben lezárult, lássuk, kik jutottak tovább a Top 8-ba az Oslo Tour Stopon.

Irány Oslo! Íme a magyarok deckjei a hétvégi versenyre

A magyaroknak végül nem jött össze a bravúr, de így sem vallottak szégyent – a legjobban PenhaDani zárt a tornán, 5 győzelmet szerezve a 8 forduló során, amivel a 40. helyen végzett a 230 induló közül. Ezzel sajnos lecsúszott a díjazott helyekről (Top 32-t kellett volna mennie), de így sem csalódott, hiszen erős mezőnyben érte el ezt az eredményt, ismert és korábban már bizonyított játékosokat legyőzve.

A magyarok eredményei

  • PenhaDani: 5-3
  • SteveFrench: 4-4
  • jeno: 3-3
  • dropdead: 1-4
  • zridex: 1-4

A Top 8-ba végül 7 győzelemmel lehetett bejutni – éppen nyolcan zártak ennyivel, így ők folytathatják az egyenes kieséses szakaszban: Swaggermeist, Juristis, OldBoy, Swidz, Faeli, Viper, Turna, alexnoerh.

A verseny hamarosan folytatódik a legizgalmasabb résszel: ha kíváncsi vagy arra, hogy ki lesz a végső győztes, akkor a Hearthstone hivatalos Twitch-csatornáján követheted az eseményeket.

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva