Counter Strike

Beteg rekordot állított fel k0nfig a Renegades ellen, 47 kill egyetlen meccs alatt!


Az eddigi csúcsot HEN1 tartotta 45-el, lehet mégsem lesz olyan gyenge ez a nemzetközi OpTic mix.

CS:GO rekordot rengeteget láttunk már az elmúlt hónapokban. Decemberben NiKo döntötte meg a LAN-on lőtt legtöbb killt egy meccs alatt (40 frag), majd januárban flamie egy másik csúcsot is felállított.

Nagyversenyen még senki nem lőtt 32 fraget egyetlen félidő alatt flamie előtt.

Flamie világrekordot döntött, 32:6-os stat egyetlen félidő alatt – gamer.hu

Worldedit rekordját Majoron döntötte meg a Na’Vi fiatal sztárja, a QBF-t szinte egyedül verte el flamie. A Major negyeddöntők első meccsén a FaZe egy kiélezett első map után megroppantotta a mousesport ötösét. Lehetetlen helyzetből mentették hosszabbításra és húzták be Nuke-ot, aztán Cache-en már taroltak. Rögtön a Major rájátszás első mapján elszabadult a pokol!

Most egy újabb rekordot is felírhatunk az emlékezetünkbe, ezúttal a dán sztárjátékos, k0nfig neve mellé. Az újjávarázsolt OpTic tehetsége a Renegades elleni DreamHack selejtezőn vadult akkorát, amilyet még nem látott a világ. De szó szerint!

Rendes játékidőben 47 fraget szerzett! Ezzel megelőzte az eddigi csúcstartót, HEN1 korábban 45-el állt az élen.

Ha megnézzük a meccs statisztikáit, tisztán látható hogyan tudott ennyit ölni k0nfig. Egyszerűen nem hagyott embert a csapattársainak. K0nfig egyedül többet ölt, mintha bármely 3 csapattársa eredményét összeadjuk:

Látható persze, hogy ennél sokkal több is lehetett volna a vége, hiszen 47 frag mellé 20 halál is jutott a dán riflernek. Ha ezekből a párharcokból is megnyer párat, nem csak kettő killel javította volna meg az eddigi csúcsot…

Az OpTic fanoknak ez a rekord egyszerre jó és rossz hír is. K0nfig ugyan látszik, hogy bombaformában van, de ha egyedül kell cipelnie az ilyen szoros meccseken a csapatot, előbb utóbb ő is belefárad.

Akkor aztán vagy lecsap rá valaki és továbbáll, vagy beleszürkül a csapattársak középszerűségébe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva