Fortnite

5 Fortnite tipp nem csak kezdőknek

ujsagiro - 6 éve Címkék: fortnite, Tippek,

Igyekszünk megosztani olyasmiket, ami azokat is érdekelheti, akik már egy ideje játszanak a játékkal.

Korábban már írtunk tippeket a kezdőknek, most úgy éreztük eljött az ideje, hogy szóljon pár trükk a haladóknak is. Jöjjön egy 10-es lista arról, hogy miként javíthatjuk játékunkat!

Először knock, utána további keresés!

Ha nem solo módban játszunk, akkor ha kilőnek minket, van esélyünk rá, hogy csapattársunk felhúz minket.

Ugyanez megtörténhet az ellenfélnél is, így ha valakit kilövünk, akkor ne pazaroljuk a golyóinkat és figyelmünket rá (hacsak nem sikerül egy pump shotgunnal fejbe lőni), számítsunk arra, hogy csapattársai a közelben vannak és a megmentésére sietnek. Ráadásul ha lelőttük őket, akkor magától meghal a knockolt ember is.

Képtalálat a következőre: „knocked enemy fortnite”
forrás: youtube.com

Ennél evidensebb, hogy ha fel akarjuk szedni a kiesett lootot, akkor falazzuk el először a zsákmányt, különben egy másik csapat lerohanhat minket (vagy lelőhet sniperrel távolról).

Alkossuk meg az ideális fegyverarzenált!

Természetesen mindenkinek meg lehet a maga kedvence fegyvere, valamint az a távolság, amin belül szeret harcolni, de ahhoz, hogy ne találjuk magunkat kellemetlen szituációban, több dimenziós játékra van szükségünk.

Az ideális inventory egy közelharci, egy középtávon jól bevethető és egy távol harci fegyverből áll. Tactical Shotgun-Assault Rifle és Sniper Rifle erre jó példa, melyet ki lehet egészíteni Rokcet Launcher-rel, hogy lebontsuk az ellenfél építményeit, de pajzsot és gyógyulást is tehetünk a maradék helyekre.

Képtalálat a következőre: „fortnite weapons”
forrás: metrouk2.files.wordpress.com

Magasra építeni fontos, de ha nem jön össze, akkor romboljuk le az ellenfél tákolmányát!

Az építés kulcsfontosságú a játékban. Egyrészről az ellenfél által felépített épületekből lehet tájékozódni (például ha egy házba vezet egy lépcső, akkor azt már kifosztották jó eséllyel), másrészt a sajátunkról biztonságból vadászni, de minimum a tájat kémlelni.

forrás: androidcentral.com

Ha nem megy olyan jól az építés, akkor sincs nagy gond, de ekkor ne felejtsük el lerombolni az ellenfélét, így kiegyenlítve a harcot. Szerencsés esetben egy magas épület lebontása győzelemhez vezethet.

A Supply dropokkal csak óvatosan, más is pályázik rájuk! 

Kisebb csaták alakulhatnak ki ezek körül, csakis akkor érdemes rámennünk, ha úgy érezzük, hogy vagy nagyon simán megvan (nem látunk senkit), vagy kevés late game-re az, ami nálunk van, és annyira kell a tartalma, hogy inkább rizikózunk.

forrás: androidcentral.com

Két pont között a legrövidebb út az egyenes

A fenti mondás a Fortnite-ban is igaz: ha van egy hegy, építsünk fel rá, hisz amellett, hogy nem kell megkerülnünk, még a fentebb már említett magaslati előnyöket is megadja.

Az építés igaz Loot Lake-re is: ha bemegyünk a ladikon található chestért, vagy a közepén található erődbe, akkor építsünk oda egy utat, mert a víz lelassít és könnyű célponttá tesz minket.

forrás: androidcentral.com

Ha már építés, akkor még egy fontos dolgot meg kell jegyezni ezzel kapcsolatban: a fa a legértékesebb nyersanyag az esetek nagy részében.

Egyrészt a fa épül fel a leggyorsabban, másrészt ez indul a legtöbb élettel. A fát kettő shotgun lövés szedi szét a legelején, míg a téglát vagy a fémet csak egy. Ha van időnk, akkor a fém a leginkább ütésálló természetesen.

forrás: androidcentral.com

Ezek voltak a mi tippeink, most ti jöttök! Mi az, ami szerintetek még elférne a listán?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva