Counter Strike

RIP Sexy Unicorns – Újabb ICL-re tartó játékosról derült ki, hogy VAC banos a kisaccountja


Hétvégén itt az ICL, erre újabb játékos bukott le csalással.

Legutóbb a KOS játékosáról, torzsiról leplezte le egyik olvasónk a nem épp szeplőtlen múltját, a hétvégi ICL-en ő így már biztosan nem lesz ott. Mivel az ICL vezetősége korábban új szabályokat fektetett le, amiben a csalókat egyáltalán nem kímélik, ezért a régebbi VAC banos fiókok felhasználóira is joggal félhetnek a torzsis eset után. Egy olvasónk pedig újabb játékosról rántotta le a leplet, aki nem más, mint CMV-, a Sexy Unicorns játékosa.

Akik az ICL 44.-re már befizették a pénzt és javában készültek a hétvégi LAN-ra. Olvasónk az alábbi beszélgetést küldte el nekünk, amiben CMV- a “kis csaló accát” adta volna kölcsön, ami már majdnem lvl 9-es FaceIT-en.

Aztán kiderült, hogy mégsem tudta odaadni, mivel a Jézuska egy nappal korábban szállította a meglepetést így 2016 december 24-én érkezett meg a ban a kisccountra.


Mivel csupán most néztük meg a profilt, ezért ellenőriztük, hogy a 460 nap, az valóban pont december 24.-ére esik-e, az alábbi weblap segítségével gyorsan kiderült, hogy tényleg igaz a Facebookos beszélgetésben lévő állítás.

A játékos bár átírta a neveit, azért a korábbiak között megtalálhatjuk a CMV- nevet is, illetve a fentebbi beszélgetésben lévő trev is ott lapul “mini#trev” művésznéven. De nem csupán ennyi a történet, ugyanis a “majdnem 9-es” FaceIT account is ehhez a steamhez tartozik.

Mint láthatjátok, bár pár hónappal később, de ide is megérkezett a ban, Az ismerősei között pedig szerepel Lynchmaister is, aki a SexyUnicorns csapatban szintén szerepel a FaceIT-en, persze azóta már őt is tiltották.


Ebben a csapatban pedig CMV- is ott van természetesen. Annyiban viszont ügyes volt CMV-, hogy a bannolt accountját törölte a főaccountján lévő friend listből, de a facebookos beszélgetésnek köszönhetően elég nehéz helyzetben lesz, ha ki szeretné magyarázni a történteket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva