Counter Strike

Újabb csodagyerek érkezhet a Na’Vi-ba, mir szabadon igazolható a Vega Squadronból


Az orosz játékos keshandrrel együtt csücsült kispadra, állítólag belső ellentétek miatt szakadt ketté a csapat.

A legendás Virtus.pro lineup felbomlása után most ismét egy “ezer éve” együtt játszó ötös bomlik meg, a jelenlegi rekordot tartó Vega Squadron. Náluk régebb óta egyik mostani profi ötös sem játszik együtt,

A Vega csapata másfél éve nem cserél, ez volt a VP megbontása után az új élő rekord. Hát most ennek is vége.

Mir és keshandr ugyanis a csapaton belüli ellentétek miatt mostanra a kispadon találta magát. Pontos részleteket nem árult a csapat edzője, de minimális betekintést azért engedett az ügybe:

“A csapaton belüli problémák miatt két táborra szakadt az ötös. A feszültséget legfőképp az okozta, hogy egyesek radikális változást szerettek volna a csapat életében, főleg a gyakorlások és a hozzáállás tekintetében.”

A végeredményt pedig ismerjük, mir és keshandr a kispadon találta magát. Azt viszont nem tudjuk, a coach szavaiból nem derül ki, hogy a két lecserélt játékos bűnös vagy áldozat?

  • Ők szerettek volna több gyakorlást és profibb csapatot, ám mivel a többiek leszavazták őket most elmennek?
  • Vagy ők voltak azok, akik nem vették elég komolyan és a többiek kiszavazták őket?

Az biztos, hogy a Vega Squadron maximum két embert cserélhet a következő Major előtt, hiszen legutóbb Bostonban bár nem lettek legendák, mégis elértek a 9. helyig. Vagyis nem kell Minoron indulniuk, ott vannak a 24 Major csapat között már biztosan. Éppen ezért 2-nél többet nem cserélhetnek, de azt a kettőt úgy tűnik kihasználják nemsokára.

És hogy mi lesz mir és keshandr sorsa?

Előbbit egy ideje már flamie és electronic szintjén, a csodagyerek kategóriában emlegetik, így vélhetően lesz helye egy jobb CIS csapatban. Akár a Na’Vi-ban is, hiszen emlékszünk, Zeus és s1mple nemrég elég erőteljesen célozgatott a cserére.

Azóta pletykák jöttek és mentek, most itt egy újabb, mir esetleges Na’Vi-ba igazolása. Például a veterán Edward helyére?

Zeus és s1mple is nagy híreket jósol, mi vihart érzünk. Valamelyikük távozhat a Na’Vi-ból – gamer.hu

A Na’Vi ötöse nagyon nincs rendben mostanában. Egymást érik a pletykák és a gyanús jelek. Ezek után szinte biztosra vehető a forgatás, csak az a kérdé Az egész s1mple és flamie hisztijénél lett gyanús, miután nem jutottak be az ECS európai főtáblájára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva