Counter Strike

Téves VAC ban? Úgy tűnik tényleg létezik!


A streamer VAC bant kapott, de nem csalt, a Valve pedig igazat adott neki.

Elég sok városi legenda terjed a VAC ban leszedőről, korábban írtunk róla, hogy ez sajnos az esetek 100 %-ában átverés (csak úgy, mint az április 1-jei posztunk), egyedül a Valve tudja levenni a bant, csak ők meg ugye nem szokták, hiszen a VAC működése elég pontos, de épp ezért nagyon ritkán téved. Legutóbb viszont az egyik streamerre csapott le a VAC, miközben épp közvetített.

A játékos állítása szerint nem csalt, ezért felvette a supporttal a kapcsolatot, mellékesen több, mint 700 $-t érő inventory-ja van, amit senki sem szívesen veszítene el szívesen, főleg egy téves ban miatt.

A raktár

Volt itt kés, kesztyű, StatTrakos Asiimov AWP, illetve jó pár további StatTrakos fegyver, az összérték pedig bal felül látható, 740 $, ami közel 200 000 Ft átszámítva. A fellebbezésnek pedig helyt adott a Valve, ami egy VAC ban esetén elég ritka.

Az unban pedig megérkezett

Tehát úgy tűnik, hogy valóban létezik téves VAC ban, ebben az esetben a supportot kell keresni és ők tudnak segíteni, de más szuper VAC ban leszedőben nem szabad bízni, ezek sajnos csak lehúzások.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva