PUBG

Hogyan nyerjünk a PUBG-ben? #1: A biztonságos korai játékstratégia


Nyerni akarsz? Itt egy stratégia, ami a biztonság jegyében készült, a végeredmény pedig könnyen lehet a csirkevacsi.

A PUBG-t rengeteg módon lehet játszani, sokan teljesen random módon játszanak, mások pedig bizonyos játékstratégiák mentén mennek végig a bizonyos lépéseken a chicken dinner megszerzése érdekében. Most WackyJacky biztonságos startégiáját fogjuk nektek bemutatni, aminek az első része az early game-re vonatkozik, azaz a kiugrástól számítva az első szűkülésig tart. Fontos megjegyezni, hogy ez csupán egy ötlet, lehetőség,  az pedig rajtunk áll, hogy ez alapján kívánunk-e játszani a saját jól megszokott játékunk helyett, de mint tudjuk, fő a változatosság.

Hol lootoljunk?

A loot kérdése elég fontos, hiszen a kezdeti loot nagyban befolyásolja az első csatánkat, szóval érdemes odafigyelni, hogy az alaplootunk mindig meglegyen, ehhez pedig érdemes olyan zónába ugrani, ahol kisebb a veszély.

A zónák

A középső csík jelzi azt, hogy merrefelé halad a repülőgép, az térképet pedig 3 zónára osztotta fel Wacky. A piros a legkockázatosabb, ide ugyanis bárki könnyű szerrel elugorhat, ez a géptől számított 1600 méterig értendő. Ezt követően van a sárga zóna, ami 1600-2000 méter között található, még itt is közepes a kockázat, hiszen ide már el kell ugrani, de igazán hosszan-tartó long jumpot nem igényel.

Így kell használni az ejtőernyőt – Lehetséges a 3 km-es ugrás

A 2000 méteren túl lévő területek pedig az alacsony kockázati szintet jelölik, itt nyugodtabban lootolhatunk, nem valószínű, hogy valaki a mellettünk lévő házban fog várni.

Hova ugorjunk?

A fentebbi térképen láthatjuk, hogy hová érdemes ugrani, ezt úgy vizsgáljuk, hogy biztosan meglegyen az alaplootunk, ami a játék egyik legfontosabb eleme.

Amíg repülünk

Repülés közben legyünk körültekintőek, ne csak a lootolandó helyet nézzük, hanem a környezetünket is térképezzük fel. Nézzük, hogy hova ugranak mások, illetve ha kocsira ugranak, akkor merre tartanak, na meg persze magunknak is nézzünk kocsit, ha nem is azonnal van szükségünk rá, jó ha spotoljuk a járműveket, ugyanis loot után tudjuk, hogy merre érdemes majd futni.

Loot közben

Ameddig a játék elején lootolnunk kell, addig lootoljunk. Óvakodjunk a korai harcoktól, ugyanis ezek veszélyesek, ugyanakkor a jutalmunk is elég alacsony, hiszen az ellenfelünk is minimális loottal rendelkezik csupán, cserébe pedig egy csomó időt elvesz a játék elejéből, ami azt jelenti, hogy emiatt egy rosszabb loottal kell elindulnunk.

Gyors loot és irány a kör!

Amint végeztünk és elindult az első kör, mi se késlekedjünk, induljunk el szintén még úgy, hogy lehetőleg ne sebződjünk (ezzel is boostert spórolva), majd meg se álljunk a 2. kör közepéig, ha ideérünk, akkor ugyanis nem kell majd annyit a kék zónával vesződnünk, csupán a beérkező játékosokra kell várnunk, akik szállítják a jobbnál-jobb lootot.

Összegezve:

  1. Lootoljunk a repülőgéptől 2000 méterre, vagy inkább távolabb
  2. Óvakodjunk a korai csatáktól a játékban
  3. Győződjünk meg róla, hogy van autó a közelünkben
  4. Olyan helyen lootoljunk, ahol fel tudunk szerelkezni, még mielőtt a 2. kör megjelenne a térképen

Forrás: WackyJacky101

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva