Counter Strike

STYKO, Xizt és MSL is retteghet, k0nfig visszatér az európai CS:GO-hoz


Sőt, ha nem világi troll a srác akkor már alá is írt új csapatához, napokon belül érkezhet a bejelentés.

K0nfig nem megy a szomszédba egy kis viccelődésért, sőt egyedi humora miatt már többször is bajba került már a dán játékos.

K0nfig lassan tényleg kiérdemli a “legnagyobb toxic @&#$” trófeát, ha így halad

És legyen bármilyen skilles is (mert tényleg az), bomlasztó személyisége hatalmas törést hozott karrierében. A North ugyanis kirakta a keretből, és valdét ültették k0nfig székébe. A kegyvesztett k0nfig eztán kénytelen volt az OpTic-ba igazolni, ha játéklehetőséget akart magának.

De csak mostanáig, a dán srác ugyanis összehozott magának egy újabb európai szerződést.

A fenti k0nfig poszt nem túl bőbeszédű, de annál egyértelműbb. Természetesen ahogy az lenni szokott, rögtön be is indult a találgatás, vajon ki szavazott bizalmat az agresszív stílusáról ismert, kezelhetetlen zseninek.

A lehetséges kérők

Vissza a North-ba, MSL helyére: MSL statisztikái és taktikai felfogása régóta beszédtéma a North kapcsán. A csapat irányítója ugyanis régóta nem tud már megújulni, elérte őt is a pronax-betegség. Skillben tehát biztosan előrelépés lenne a k0nfig-MSL csere, a kérdés csak az, ki legyen az új IGL? Az egyetlen lehetőség valde, aki a Heroic-ban Snappi mellett már próbálgatta ezt a szerepet.

A mousesports megpróbálja betörni: Emlékezzünk csak oskar esetére. A HellRaisers kitette a csapatból lustasága és negatív hozzáállása miatt, a mouz lecsapott rá és sztárt faragtak belőle. Márpedig ha egyszer sikerült, akár k0nfig esetében is működhet. A mousesports jelenlegi ötösében STYKO statjai a leggyengébbek, ráadásul a szerepköre is hasonló ahhoz, amiben k0nfig játszik.

A FaZe kényszerhelyzetére lesz tökéletes megoldás: olofmeister váratlan távozása nehéz napokat okoz a FaZe-nek, hiszen a szezon közepén nem könnyű hosszú távra leigazolni valakit. Már Xizt igazolásakor is látszott, hogy kényszerpályán mozog a csapat, de az eddigi eredmények alapján Xizt nem elég jó ebbe az ötösbe. Ez lehet k0nfig szerencséje, hiszen a kevés igazolható játékos közül kétségtelenül ő a legskillesebb, lehet a FaZe ad neki egy esélyt.

Nyitókép: esportphoto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva