Gaming

Dr. DisRespect házhoz futott a pofonért


Dr. Disrespect már megint balhézik, ezúttal senkit sem kímélt.

Már 5 hónapja annak, hogy Dr. Disrespect szünetet tartott a streamer karrierjében. Elég nyomós indoka volt, beismerte, hogy megcsalta a feleségét és próbált mindent megtenni azért, hogy a kapcsolatuk ne menjen tönkre. Két hónap kihagyás után pedig visszatért és még a Twitch szerverei is megreccsentek. Most viszont teljesen kiakadt, hogy a nagy riválisai, többek között Shroud és Forsen viccet csináltak belőle és a megcsalásos sztorijából.

Elsőre nem tűnhet olyan nagy dolognak, hiszen csupán pár twitch-es emote-ról van szó, de a DOC-ot láthatóan eléggé zavarja, hogy spammelik a chatjén az őt kifigurázó emote-okat, konkrétan így jellemezte őket:

“Egy csapat 6 osztályos kisgyerek, akik csak egy kis figyelemre vágynak.”

Majd a twitter poszt alatt elkezdett személyeskedni egyesével azoknak, akik valami olyat írtak, amik nem tetszettek neki. Egy srácot lekövérezett, majd a következőről pedig azt írta, hogy magányos, a profilképüket pedig mellékelte a posztban. Mivel valószínűleg az őt követők a rajongói, így nem biztos, hogy ezzel a húzásával szimpatikus lesz a rajongótáborának.

Ráadásul a streamer nézettsége mostanában nem épp a legjobb. Amikor bejelentette, hogy szünetre megy a megcsalásos botránya miatt, akkor rengetegen követték a csatornát. Az utóbbi időben viszont már korántsem olyan nagy az érdeklődés iránta.

Átlagos nézőszám | Forrás: Twinge

Na és mi lett az eset következménye? Ezzel csak még jobban feltüzelte azokat, akik viccet csináltak az egészből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva