League of Legends

Fanmade veszély! Ezek is lehetnének a League of Legends új kurzorai


A 9 év után kirotáló sodrony kesztyű méltó utódjáról egyelőre semmi hír, úgyhogy találgatunk kicsit a következő kurzor bejelentése előtt.

Bár megjelenése óta a játék rengeteg átalakuláson ment keresztül, a jól megszokott kurzor stabil pontként állt helyt a változások viharában. De csak mostanáig.

R.I.P. Sodrony kesztyű – 9 év után változik a LoL kurzorja

A Riot nemsokára kedvenc sodrony kesztyűnket is elküldi egy kis tuningra, mi pedig eljátszottunk a gondolattal, milyen lehetne a felújított változat.

Vannak akik szerint elég lenne kicsit feldobni a kesztyűt, egy kis színt adni neki és készen is vagyunk. Az őszintét megvallva ebben a forgatókönyvben nem annyira tudunk hinni. Eddig is be lehetett tenni a kliensbe, mégsem volt túl népszerű:

Sokkal valószínűbb egy letisztult, a játék jelenlegi textúráihoz is alkalmazkodó modern változat:

Ha mégis a klasszikus vonalat akarja továbbra is vinni a Riot, akkor egy grafiakailag kimunkáltabb kurzorra lesz szükség:

Persze behozhatnak valami drasztikusan újat is. Sokkal díszesebbet, sokkal váratlanabbat is a játékba. De akár Runaterra elveszett ékszereinek is beillenének:

És ott van még persze a túldíszített, teljesen váratlan vonal is, ennek sem adnánk sok esélyt előzetesen. Valahogy nem illenek a játékba, de attól még egy létező lehetőség:

Amikor az elején azt mondtuk, hogy az újraszínezett kesztyűben nem tudunk hinni, szándékosan nem azt írtuk, hogy erre van a legkisebb esély. A legvalószínűtlenebb ötlet ugyanis most jön, a már régóta létező karakter-kurzorok képében. Poén ugyan, eddig is lehetett használni őket, de nem alapértelmezettként. És ez jobb is így:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva