Hearthstone

Életbe lépett a Shudderwock változás – ez volt az új patch-ben


Érkezett egy új frissítés a Hearthstone-hoz.

A Blizzard kereken két héttel ezelőtt jelentette be, hogy változni fog a The Witchwood egyik legtöbbet vitatott lapja, a Shudderwock, a kapcsolódó frissítésre azonban egészen idáig kellett várnunk – kedd éjszaka befutott a legújabb patch.

A Shaman Legendary kapcsán két dolog változott:

  • Az animációk hossza a felére csökkent.
  • A reprodukált Battlecry-ok számát 20-ban maximalizálták.

Bár utóbbi elméletben gyengíti a lapot, mivel gyakorlatban ennek ritkán van jelentősége, ezért a Blizzard nem értékeli nerfként a fenti változtatást, vagyis nem lehet teljes áron betörni a Shudderwockot.

Akit érdekel, hogy is néz ki az “új” Shudderwock, annak tudunk mutatni egy videót is róla.

Egy másik lap kapcsán is történt technikai jellegű változás, amely szintén a Shamanhoz kapcsolódik leginkább. Az érintett kártya a Lifedrinker, ennek szintén felgyorsították az animációit, mostantól kétszer olyan gyorsak.

Változott az Aréna is, ahol bizonyos lapok előfordulási gyakoriságán módosítottak. Hogy pontosan melyik kártyák érintettek, az sajnos nem derült ki – a Blizzard egyedül annyit árult el, hogy az egyes class-ok győzelmi arányain balanszoltak.

Maga a patch szerencsére egészen kicsi, nagyjából 15 MB, így akár mobilnetről is bátran befrissíthetitek, ha éppen nem vagytok hálózat közelében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva