Hearthstone

Hivatalos: “gyengítést” kap a Shudderwock!


Az animációk és a lap működése is változni fog hamarosan.

A The Witchwood megjelenése utáni első pár nap egyértelműen a Shudderwockról szólt a Hearthstone-ban: a Shaman új Legendary lapja óriási felfordulást okozott.

Maga a pakli, ami a Shudderwockra épült közel sem volt verhetetlen, ám a percekig tartó körök – érthető módon – legtöbb játékosnál kiverték a biztosítékot, így várható volt, hogy lesz valamilyen változás. Pláne azok után, hogy a Blizzard is azt nyilatkozta, hogy vizsgálják az ügyet.

Tényleg elképzelhető a nerf: a Blizzard a jövő héten reagál Shudderwock ügyben

A korábban beígért “jövő hét” végül tolódott egy kicsit, talán Ben Brode távozása is bekavart a menetrendbe, most azonban megérkezett a várt bejelentés:

a Blizzard több ponton is változtatni fog a lapon.

Az alábbi két változás fog életbe lépni egy jövőbeli frissítéssel:

  • A másolt Battlecry-ok sebessége a kétszeresére nő majd, gyorsulnak tehát az animációk
  • A reprodukálható Battlecry-ok felső korlátja 20 lesz

A fő probléma, vagyis az animációk gyorsítása mellett tehát némileg gyengítik is a lapot, hiszen a 20-as limit egyértelműen limitáltabbá teszi a képességet – a jelenleg használt kombót ugyan nem nagyon befolyásolja, hiszen ritkán jön össze ilyen sok Battlecry, de a jövőbeli lehetőségeket mindenképpen korlátozza. A legfontosabb mindenesetre az, hogy nem lesznek többé 5-6 percig tartó körök.

Egy másik lap is módosul egyébként, a Lifedrinker, ami a legfontosabb eleme ugyebár a kombónak a sebzés miatt: itt csak az animáción változtatnak, ez is gyorsulni fog valamelyest.

Hogy a fenti változások pontosan mikor lépnek majd érvénybe, az egyelőre még nem derült ki, mint ahogy az sem, hogy teljes áron lehet-e majd betörni a Shudderwockot – vagyis hogy technikailag nerfről beszélhetünk-e. Amint érkezik ezekről hivatalos információ, mindenképpen jelezni fogjuk nektek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva