PUBG

A hajnali karbantartás óta teljes a káosz


Desync problémák, elfelejtett textúramódosítások és loot spawnok, megoldatlan fps dropok, ezeket "kaptuk" a karbantartással.

Az utóbbi napokban már szinte elárasztották a fórumokat a játékosok panaszai. Nem csoda, hiszen óriási fps dropok, stuttering és mikrolag érzékelhető, ami természetesen nem 1-2 napja tart, de a 12. update-tel az egész sokkal rosszabbra fordult. Nyilvánvalóan ez csak a jéghegy csúcsa és a folyamat régóta elkezdődött, de tegnap megnyugtatott minket a PUBG Corp., hogy ez élvezi a legfőbb prioritást jelenleg és dolgoznak a fixen, ezek után pedig bejelentették, hogy hajnalban érkezik egy nagyobb szerverkarbantartás, amiről természetesen azt hittük, hogy majd megoldja a problémát.

“Most az a legfontosabb, hogy kijavítsuk ezt a szart” – A fejlesztők dolgoznak az fps problémák megoldásán

Sajnos nem oldódtak meg a problémák, sőt újonnan még egy – az eddieknél is durvább- desync hiba ütötte fel a fejét. A desync azt a jelenséget takarja, amikor a játékosok sokkal lassabban kapnak választ a szervertől, ezért például hiába látjuk úgy, hogy sikeresen fedezékbe érkeztünk és nem sikerült lelőnie másoknak, simán lehet, hogy a desync miatt visszadob pár métert és le leszünk knockolva. Hogy hogy is néz ki ez a játékban? Jó pár videó készült ma ezzel kapcsolatban, nézzétek, hogy mennyire zavaró:

Out of all the desync I’ve been experiencing lately, this is the worst. from PUBATTLEGROUNDS

Literally unplayable (Seriously) from PUBATTLEGROUNDS

Láthatjátok, hogy elég aggasztó a helyzet. Ezen kívül a Cruz Del Valle városát is módosították, itt viszont úgy tűnik, hogy nem végeztek tökéletes munkát. Egy-két falra elfelejtették ráaggatni a megfelelő textúrát.

Ezen kívül pedig a módosított épületek lootját nem távolították el, így most a levegőben “repül” a loot, amit természetesen felvenni sem lehet.

Na de mi a helyzet az FPS-sel?

Röviden? Semmi változtatás. Egyesek szerint még rosszabb a helyzet, de ezeket a kritikákat érdemes fenntartással kezelni, tömegesen nem kezdtek még el lázongani a játékosok, de javulásról sem számolt be senki, szóval egyértelműen nem oldotta meg a problémát a szerveroldali update. Azt viszont nem értjük, hogy hogy sikerült elrontani ismét azt, ami korábban működött.

Továbbra is várjuk a megoldást.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva