PUBG

“Most az a legfontosabb, hogy kijavítsuk ezt a szart” – A fejlesztők dolgoznak az fps problémák megoldásán


Végre konkrétumokat is kaptunk, dolgoznak a hiba javításán, erről maga a kommunikációs igazgató tájékoztatott.

Mivel a redditet és a PUBG hivatalos fórumát is elözönlötték az fps problémákra panaszkodó játékosok, ezért végre érdemen is reagált a PUBG Corp.

Még Shroudnak is beszaggat a játék i7 8700K+GTX 1080 Ti kombóval – A PUBG Corp. reagált

Míg shroudnál még némi humorral fűszerezve reagált a kommunikációs igazgató, szerencsére máshol leírta, hogy mi is a helyzet valójában.Ezúttal is természetesen az fps esés volt a téma, amit a legutóbbi patch óta érzékelt a játékos, Riggles, a kommunikációs igazgató pedig a következőt írta:

“Biztos vagyok benne, hogy már unjátok amikor megjelenek és ugyan azzal jövök, mint korábban, de… a fejlesztőink tisztában vannak a problémával és vizsgálják, hogy mi is okozhatja a gondot. Ők azt mondták, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az új anti-cheatnek köze van a dologhoz, más is okozhatta a legutóbbi szerver update során. Ha megtudunk többet, akkor majd természetesen jelentkezünk a részletekkel. Tudom, hogy most az a legfontosabb, hogy kijavítsuk ezt a szart”

Erre jött is a válasz, hogy a legutóbbi update csupán a jéghegy csúcsa, az fps dropok már 3-4 update-tel ezelőtt jelen voltak, csak az utóbbi időben vált kritikussá a helyzet, de Riggles erre is válaszolt:

“Igen, épp ez a probléma, hogy a két hiba között ellentmondás van, ez teszi még inkább komplikálttá az ügyet”

Azt már jó ideje bebizonyították, hogy van stutter a 10. update óta, a kérdés csak az, hogy mikor jön a frissítés, de a jelek szerint ez a fő prioritás, szóval egészen biztosan számíthatunk rá a közeljövőben.

Bebizonyították: Valóban szaggat a PUBG a 10. Update óta!

Update: Csütörtök hajnal 4-kor jön egy 3 órás szerverkarbantartás, lehet hogy épp ez lesz a megoldás.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva