Counter Strike

Hadver ID ban a csalóknak, havi MM rank nullázás? Egyelőre sajnos nem


John McDonald ismét örömmel válaszolt a közönség kérdéseire, és újabb izgalmas részleteket árult el a CS:GO-ról.

Lassan rendszeres szokás lesz a Valve-nál a John McDonald által tartott Kérdezz-Felelek napokból. Ezt azonban az ég világon senki sem bánja, hiszen mindig izgalmas témák merülnek fel és kb a játék elindulása óta nem volt ilyen pörgős az infók áramlása. A játékosok és a fejlesztők végre kommunikálnak egymással, egyre többet tudunk meg a Valve működéséről és terveiről.

A legutóbbi ilyennél ugye emlékszünk, a Panorama UI, a 128 tickes szerverek és a csalók voltak napirenden.

Végre megszólalt a Valve! 128 tick, Panorama UI és csalás utáni fellebbezés volt a téma

Ezúttal egy repülőgép várótermében kapta el az ihlet John McDonaldot. Magához vett egy pohár Whiskey-t és a telefonját, és rendezett egy újabb rögtönzött Ask Me Anything órát a Twitteren. Lássuk a legfontosabb kérdéseket:

Miért nem hardver ID alapján banolják ki a csalókat?

J.M.: Ha valaki csal, örökre kitiltjuk az accountját. De valakit banolni nem egyszerű feladat. Nem tilthatjuk ki az IP címe, az email címe, a hardvere, a bankkártyája vagy paypal accountja alapján. Sajnos az internet ebből a szempontból is nagyon trükkös.

Elképzelhető, hogy közösségi szavazás lesz arról, mi legyen a következő update?

J.M.: Vélhetően nem. A célunk, hogy a leghasznosabb frissítéseket juttassuk el az emberekhez a jövőben. Egy ilyen szavazásnál simán lehet, hogy olyan voksol aki nem is játszik a játékkal.

Mit gondol a CS:GO Matchmaking szezonok bevezetéséről akár havi, akár más felbontásban?

J.M.: Nem igazán kedvelem ezeket. Tudjuk, hogy a Blizzard játékában, az Overwatch-ban ezt alkalmazzák, de nálam ezzel azt érték el hogy egy idő után már nem érdekelt az egész. Nem tudom hogyan lehetne erre megoldást találni, de ismeritek a mondást: “Soha ne mondd, hogy soha!”

Mik a legjobb indítási parancsok?

J.M.: A legjobb indítási parancs az, ha nem írunk be semmit. A fejlesztők azon dolgoznak, hogy az alapbeállítás legyen a legmegfelelőbb.

A fenti négy kérdésen kívül, természetesen még számos érdekes téma felmerül a Kérdezz-Felelek alatt. A demó nézőtől a gránátokig sok minden előkerült, a teljes összefoglalót ITT olvashatjátok el angol nyelven.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva