Fortnite

Elérkezett a hordozható Fortnite ideje? – Hamarosan kiderül!


Az Epic Games lövöldéje "ismeretlen" vizekre evez!

Hamarosan itt az E3, az év talán legnagyobb videojáték expója. A játékkiadók erre a rendezvényre gyúrnak minden évben, tudják, hogy ha itt nagyot mennek, akkor komoly esély van egy kasszasikerre. A játékosok pedig egyértelműen ekkor kapnak a legtöbbet a gaming tortából, ez amolyan információ-karácsony az érdeklődőknek.

Az idei év kétségtelenül az Epic Games-ről és annak Battle Royale játékáról, a Fortnite: Battle Royale-ról szólt. A világ hatalmas lázban ég, s nagyon úgy tűnik, hogy ez a lendület nem nagyon akar alábbhagyni. Ami összességében egyébként nem is probléma. Tekintve, hogy az Epic Games esport címmé szeretné fejleszteni a Fortnite: Battle Royale-t, ehhez pedig stabil felhasználócsoport kell és lelkes nézőközönség.

Az E3-on ki is próbálja a kiadó, hogy mire képes ilyen téren a játék, érkezik a Fortnite PRO-AM, ami egy jótékonysági duó torna lesz. A részletekről itt olvashatsz:

Ninja és Marshmello egy csapatban? Óriási lesz az idei E3!

Valamint a pletykák szerint nem csak bajnokság formájában lesz foglalkoztatva az Epic Games üdvöskéje, nagyon úgy néz ki, hogy egy teljesen új platformra szeretnének betörni a játékkal. Ez a platform nem más, mint a Nintendo Switch. Nem titok, a Nintendo Switch egy zseniális konzol, hihetetlen lehetőségekkel. Aki ismeri, az nem csodálkozik azon, hogy a tavalyi év “legjobb játék” kategóriájának abszolút győztese erről a platformról került ki.

A lehetőségeket látja az Epic is és egy, az internetre kiszivárgott kép szerint a Nintendo Switch-re tervezett játékbejelentések között ott van a Fortnite is!

Forrás: Kotaku

A Kotaku információi szerint ez a bejelentés közel biztos, ám mi szeretjük helyén kezelni a helyzetet, s azt mondani: ez még csak pletyka. Sajnos azt nem tudni, hogy a teljes Fortnite élmény érkezik-e, ha érkezik, azaz a Save the World és Battle Royale együtt, vagy csak valamelyik a kettő közül…? De az biztos, hogy nagy potenciál van ebben a megjelenésben.

Gondoljunk csak bele, a Switch technikailag egy handheld, egy kézi konzol. Van már hordozható Fortnite ugye a telefonunkra, de valljuk be, hogy az ne adja vissza a játék igazi erejét. A Switch portja viszont elhozhatná az áttörést és tényleg MINDENHOL meghatározó piaci elem lehetne az Epic Games lövöldéje.

Lehetséges, hogy részben emiatt a bejelentés miatt igyekszik annyira optimalizálni a kontrolleres irányítást a fejlesztőcsapat, ugyanis ha azt sikerül tökélyre fejleszteni, akkor a Nintendo Switch-es játékélmény fantasztikus lehet. Ezzel a húzással a Fortnite tényleg eljuthat mindenhova a világon, ráadásul a legjobb minőségében. Játszhatjuk majd akár otthon gépen, konzolon, vagy a munkában, esetleg a buszmegállóban is, végre ott is konzolon. Nagyon közel áll az Epic a nagy áttöréshez, arról nem is beszélve, hogy ezzel jelentős mennyiségű új játékosra is szert tennének, elvégre az ázsiai térségben jelenleg talán meghatározóbb a Nintendo Switch, mint a PlayStation, vagy az Xbox.

Vagy így, vagy úgy, biztosan meg fogja érni követni az E3-at idén is!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva