PUBG

Vissza fog térni az item trade, de egy kicsit máshogy mint gondoltuk


Végre kiderült némi információ az item trade-ről.

Pontosan egy hónapja hozta meg váratlanul a PUBG Corp. azt a döntést, ami rengeteg embernek kellemetlenséget okozott. Egy hónapja ugyanis beszüntették ideiglenesen a trade funkciót. Sokan arra tippeltek, hogy ez bizony már nem is fog visszatérni, ám most úgy tűnik, hogy mégis van remény. A PUBG hivatalos discordján az egyik admin, Adam lerántotta a leplet:



A játékosok közötti trade vissza fog térni, amikor megoldást találunk arra, hogy a skin eladásokkal foglalkozó oldalak ne tudjanak skineket eladni. 

Tehát hamarosan visszatér a játékosok közötti trade, viszont feltehetően ez a játékon belül válik majd lehetővé. Olyat tudnánk elképzelni, hogy egy lobby-ba kell lennünk azzal, akivel trade-elni szeretnénk, netalán még egy meccset is le kell tolni vele előtte.

Miért van ez a nagy felhajtás?

A játékosok egy része a PUBG-t jövedelemszerzésre használta, ez leginkább az ázsiai cheaterek körében volt elterjedt szokás. Amióta viszont nem lehet farmolni és külső oldalakon eladni, azóta ezek a játékosok abbahagyták az üzleti érdekből történő csalást. Könnyen lehet, hogy a játékosbázis visszaesésnek is nagy szerepe volt ennek, hiszen rengeteg ázsiai játékos élt ezzel a lehetőséggel.  Amióta betiltották a trade-et, érezhetően kevesebb lett a csalók száma is.

Érdemes tehát türelmesen várni, reméljük nemsokára megoldják a kérdést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva