Hearthstone

Ne lepődj meg, ha mától új Questekkel találkozol a játékban


Két új napi küldetés már most bekerült a Hearthstone-ba.

A kedd este érkezett 11.2-es Hearthstone patch rengeteg újdonsággal egészítette ki a játékot, és bár ezek egy része csak később lesz elérhető (leginkább események formájában), vannak olyan változások, amik már most érvénybe léptek. Több lap és mechanika is módosult például az update-tel, melyekről korábbi cikkünkben olvashattatok már.

Egy helyen az összes játékmechanikai változás és bugfix

Fontos változás a fentieken túl az is, hogy bekerült pár új napi Quest a játékba. Egészen pontosan az alábbi két küldetésről van szó, melyek a The Witchwooddal érkezett páros-páratlan mechanikát “reklámozzák”:

  • I Can’t Even – Játssz ki 40 páratlan költségű kártyát
  • The Odds Are Against Us – Játssz ki 40 páros költségű kártyát

Mindkét küldetés teljesítéséért 60 gold jár, ami örömteli, hiszen ezzel növekszik a napi Questek várható értéke. Az elnevezésekért is jár a piros pont a Blizzardnak, nagyon elmés szóvicceket találtak ki a páros-páratlan témára.

A fentiekhez érdemes hozzátenni, hogy további új Questek várhatóak, ezek azonban nem véglegesen kerülnek majd be a játékba, hanem csak időszakosan, a Taverns in Time esemény idejére, amely június 11-től július 2-ig tart majd.

Ezeknek a küldetéseknek a különlegessége az lesz, hogy goldot és dustot is kapunk majd a teljesítésükért: 60 gold + 60 dust jutalom négy féle, 80 gold + 80 dust három féle, 100 gold + 100 dust pedig egy féle Questért jár majd. A patch-ből kibányászott infók alapján szerencsére nagyon egyszerűek lesznek: lapkijátszáshoz, illetve körszámhoz lesznek köthetőek, könnyen teljesíteni lehet majd őket tehát.

Utóbbiakra a jövő hétig még várnotok kell, a két új napi Quest azonban már most is elérhető a játékban, így ne lepődjetek meg, ha sikerül kipörgetni valamelyiket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva