PUBG

Jövő héten jön az új pálya – A pályaválasztásnak pedig búcsút inthetünk


A PUBG egyik kezével adott, a másikkal pedig elvett ezúttal

A fejlesztők már az utolsó simításokat végzik Sanhokon, jövő pénteken pedig már az éles szervereken is kipróbálhatjuk. A dev letterben viszont volt egy érdekesség is, ami a jelenlegi pályaválasztó rendszer végét jelenti, ennek biztos lesz egy kis visszhangja, de erről lentebb találtok bővebb információt.

Sanhok új fényében tündököl

Aki játszott a korai szakaszban, az biztosan meglepődik majd, hogy azóta mennyit változott a pálya. Korábban is elmondták a fejlesztők, hogy először csak a játékmenetet tanulmányozzák és utána fognak azon dolgozni, hogy jól nézzen ki a pálya. Az alábbi képek alapján ezt sikerült elérni, igazán dögösre sikeredtek az új textúrák!

A régi pályaválasztó a múlté

Sokat gondolkoztak rajta, hogy hogyan tudnák Sanhokot is betenni Miaramar és Erangel mellé, de nem tudták kivitelezni, hogy mindhárom pályát kiválasszuk. Ezért jelenleg a Battle Royale és a Mini Royale módok közül tudunk választani. Igen, úgy van, ahogy gondoljátok, a továbbiakban nem tudjuk majd kiválasztani, hogy Miramaron vagy Erangelen szeretnénk játszani.

Emiatt valószínűleg ismét visszatér a lobby-ból kilépkedés, ez elég kellemetlen lépés azok után, hogy hozzászoktunk a jóhoz.

A statisztikákról

A Sanhokon lejátszott meccsek nem fognak beleszámítani a statisztikákba. A fejlesztők azt szeretnék, hogy mindenki átérezze a trópusi éghajlatot és kedvére gyilkolásszon úgy, hogy nem törődik senki a statokkal.

Jövő pénteken a tervek szerint bekerül Sanhok és az új pályaválasztó is. Ebben a formában viszont, nem biztos, hogy mindenki örülni fog az újdonságoknak.

Update: Nézzük, hogy mi a helyzet a pályaválasztóval!

Mi a helyzet a pályaválasztóval? Nézzünk a dolgok mögé! – gamer.hu

A PUBG Corp. elég érdekes lépést tett meg, ami mindenkit váratlanul ért. A tegnapi Sanhok dev letter mind a hazai, mind pedig a nemzetközi PUBG közösséget felbőszítette. Nem csoda, hiszen már az 1.0 óta kérték a játékosok, hogy hadd válasszák ki maguk, hogy mely pályán szeretnének játszani.


Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva