Counter Strike

Jó befektetést keresel? Az EnVyUS matricák ára már most a háromszorosára nőtt


A csapat kirúgta az összes játékost és egy időre kivonult a CS:GO-ból, ami egyből fellendítette a matricák iránti keresletet.

A botrányokat mindig megérzi a Steam Piac, ezt már régóta tudjuk. Amikor az M4A4 Howl skin “Contraband” státuszt kapott, sokat kaszáltak az eladók. Amikor kiderült, hogy a TyLoo mégsem vesz részt 2018 első Major tornáján, és a Valve kivonja a matricákat, ott is az egekbe mentek az árak. Minden más csapatot vertek a TyLoo stickerek, úgy hogy ott sem voltak a versenyen:

A legutóbbi CS:GO-botrányt az EnVyUs szállította, amikor egyik napról a másikra kirúgta mind a 11 játékosát. Az ügy hátteréről kioShiMa elárult pár részletet, de a belső problémák ellenére is hirtelen jött a döntés. A Steam Piac azonban egyből reagált a dologra, hiszen megérezték a jó befektetés lehetőségét.

Az EnVyUs legutóbbi Major matricáit már most is 3-szoros áron árulják, és bizony vevők is akadnak rájuk. Ahhoz képest, hogy 1 dollár alatti áron kezdték, most már 3 dollár fölött vannak. Robbanásszerű növekedés, amit megjósolni sem lehet, hol áll majd meg. Mindegy, hogy valaki emléknek szánja, vagy tovább akarja majd értékesíteni, a lényeg hogy veszik:

Az EnVyUs összesen 7 Majoron járt, úgyhogy lehet válogatni a matricákból bőven. Az egyiket ráadásul meg is nyerték, szóval kifejezetten értékes emlék:

  • ELEAGUE Major: Boston 2018
  • ELEAGUE Major: Atlanta 2017
  • ESL One: Cologne 2016
  • MLG Major Championship: Columbus 2016
  • DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 (1. hely)
  • ESL One: Cologne 2015
  • ESL One: Katowice 2015

Aki tehát jó befektetést keres a jelenlegi piacon, annak az EnVyUs matricákat bátran ajánljuk. Hogy miért? Ezen a ponton visszautalnánk a januári TyLoo matricákra. A fenti bemutatott képen 30 dollár alatt voltak a matricák, ritkaságuk miatt pedig az elmúlt fél évben még tovább nőtt értékük.

Hat hónap alatt már ott tartunk, hogy a legutóbbi darab 95 dollárért kelt el:

Várhatóan az EnVyUs matricák is hasonló sorsra jutnak. Vagyis aki most még jó áron tud belőlük venni, az garantáltan nem bánja meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva