PUBG

Két új ingyen itemet kapunk Sanhokon – Közben a közösség teljesen kiakadt a PUBG Corp.-ra


Ez most nem igazán jött össze a PUBG Corp.-nak.

Most jött a hír, hogy két újabb itemet kap minden játékos, aki teljesíti a Sanhok küldetéseit, emellett pedig elnézést kértek a kellemetlenségekért, amik tegnap történtek. Rosszul kommunikáltak és rosszul gondolták át az egész Pass dolgot.

Tegnap írtunk róla, hogy végre kiderültek az Event Pass részletei, aztán a PUBG Corp. módosította és a rengeteg ajándék itemből végül alig kapunk meg valamennyit. Azóta pedig az XP rendszeren is módosítottak kicsit, ami nem csoda, hiszen a napi 80 XP kimaxolásához 200 percet, azaz több, mint 3 órát kellett volna játszani (egy nap alatt) az Event Pass megvétele esetén, a Pass megvétele nélkül ez pedig a duplájára nőtt volna, de ez az idő most érthető okoknál fogva feleződött, így a Pass esetén elég lesz 100 percet játszani.

A rengeteg ingyen item pedig igencsak jól nézett ki papíron, a szoknya ára egyből leesett, de aztán javították a leírást és kiderült, hogy csak pár itemet kapunk meg, azok sem a legszebbek. Ezek után már nem is olyan jó vétel ez a Sanhok Pass, ugye? Ezt mások is így gondolják és akkor még nem is beszéltünk arról, ami a legjobban kihúzta a gyufát, ez pedig nem más, mint a pénzért megvehető level up.

Így gyakorlatilag akinek pénze van, az megszerezheti 0 befektetéssel az egész pass tartalmát. Ez nyilván egy lehetőség, de a jelen állás szerint annyira nehéz szintet lépni, hogy ha nem ülünk minden nap a PUBG előtt, akkor szinte muszáj lesz ezt a pass-t is megvennünk.

A legnagyobb probléma az, hogy párhuzamba vonták a Fortnite Battle Pass-szával, ami sokkal kedvezőbb a játékosok számára. Rengeteg ingyen itemet ad, könnyen teljesíthető, emellett a küldetések is jók, a pályákon elrejtenek különböző új helyszíneket, amit meg kell találnunk, itt pedig közel sem ekkora mértékű a fun faktor, persze teljesen más a két játék célközönsége is.

Mire kell a pénz?

Láthattuk, hogy nem igazán jött be a láda modell, legalábbis a játékosokból óriási gyűlöletet váltott ki az utóbbi időben, hogy folyamatosan jöttek az új kozmetikai tárgyak, a játék optimalizációjával pedig mintha nem foglalkoztak volna ennyit. Emiatt a Fortnite-ban népszerű Pass dolgot vetették be, ami sokkal barátságosabb, hiszen így támogatjuk a fejlesztőket, viszont cserébe kapunk is plusz élményt/szórakozást a pénzünkért, de az tény, hogy ezt jobban is megoldhatták volna. A szerverek fenntartása viszi a pénzt, érthető, hogy ezt finanszírozniuk kell valamiből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva