Counter Strike

Mi szóltunk… 500 millió forintnyi CS:GO skin ragadt bent az OPSkins tradebotjainál!


Sokan kicsúsztak a két héttel ezelőtti figyelmeztetés ellenére is a határidőből.

Ahogy tegnap már megírtuk, OPSkinsen a mai naptól kezdve nem kereskedhetünk Steam inventoryt használó játékok tárgyaival. A Valve a vártnál kicsit korábban lőtte le a botokat, csütörtök délután óta az összes felhasználói fiók teljes sötétségbe borult.

A botok raktárát átnézve kiderült, hogy elképesztő mennyiségű CS:GO skint nem tudtak vagy nem akartak már kiszedni az oldalt használók. 15 account inventoryja alapján, körülbelül 3000 dollárnyi CS:GO skin ragadt be egy-egy botnál.

Az OPSkins Steam csoportját átnézve az is kiderül, hogy összesen 2885 Steam fiók tartozik a cég felügyelete alá. Persze nem mindegyik ilyen telített, de szép számmal ragadtak be értékes darabok a raktárakban. Nem kevesebb mint 1.9 millió dollár, azaz fél milliárd forintnyi skin maradt tulajdonos nélkül.

[Discussion] Opskins Bot Data from r/GlobalOffensiveTrade

Felmerülhet a kérdés, hogy miért maradhatott bent ennyi értékes tárgy. Figyelmetlenség? A hét napos trade lock akadályozta  dolgot? Talán sokan el sem hitték, hogy a Valve ilyen könyörtelenül lelövi a fiókokat? Sosem tudjuk már meg…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva