PUBG

5 dolog, amit nyugodtan áthozhatnának Sanhokról!


Annyi jó dolog van Sanhokon, hogy egyből elkezdtünk ötletelni, hogy mi lenne, ha...

Még csak pár napja élvezhetjük Sanhokot, de már most van pár olyan dolog a pályán, amit Erangelen és Miramaron is szívesen látnánk! Ezeket gyűjtöttük össze egy csokorba.

Loot

Nincsenek fél órás lootolások, 3-4 ház után már van a kezünkben egy AR és egy scope. A kisebb településeket is érdemes megnézni, egy házban annyi loot van, mint Erangelen 5-6-ban összesen. A játék elején nincs az a frusztráció, amit az okoz, hogy csak a 3. házban találunk egy pisztolyt. Ha pedig hamarabb megvagyunk a loottal, akkor hamarabb mehetünk harcolni, több időnk van a megfelelő pozíciót kiválasztani, így a monoton lootolás helyett sokkal több akcióban lehetne részünk.

QBZ95

Az új fegyvert annyira élvezetes használni, hogy bármelyik pályán szívesen használnánk. Persze a jelen állapotban iszonyú OP és jó kezekben elsülve rendkívül hatékony, ezért némi átdolgozáson át kell esnie a QBZ-nek, de ettől függetlenül a többi pályán is csak ezt keresnénk. A jelen állapota szerint még azon sem csodálkoznánk, ha kicserélnék a Grozára a dropban.

Dinamikus időjárás

A dinamikus időjárás jött, látott és győzött, legalábbis minket iszonyatosan meggyőzött. Feldobja a hangulatot, főleg a végjáték amikor előtt, hirtelen elkezd dörögni az ég, majd elered az eső. Arról már volt szó pletyka szinten, hogy a többi pálya is megkapja, ennek nagyon örülnénk mi is.

Dinamikusan változó körök

A Sanhokon bemutatott új köröket nagyon eltalálták a fejlesztők. A mostani rendszerrel rengeteg probléma van, a legnagyobb talán az, hogy a kempereknek nagyon kedveznek a szűkülések. Annak idején a 10. update-ben mutatott változásoknak nagyon örültünk, sajnos a közösség kérésére rollback lett a sorsa, azóta várjuk az újabb módosítást, a Sanhokon bemutatott pedig igazán pörgős játékot eredményez. A szűkülés sebessége miatt könnyedén le lehet futni is, mondjuk ehhez mindenképp szükség lenne a jobb lootra a többi pályán is.

Redzone

A redzone-ok kisebbek lettek és rövidebb ideig tartanak. Ez már elviselhetőbbé teszi az egész redzone kérdést. Persze annak örülnénk a legjobban, ha az egészet kivennék a játékból, bár már annak is örülnénk, ha a biztonságos zónában nem lehetne találkozni a red zone-nal.

Ti örülnétek ezeknek a változtatásoknak?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva