Fortnite

Hát ezek rohadt nehezek! – bővített jutalomrendszer Battle Pass mellé


Újabb szuper közösségi ötlet látott napvilágot

S4

Aki a mostani szezonban kapcsolódott be a Fortnite Battle Royale részének Battle Pass küzdelmeibe, az kellő mennyiségű játék mellett azt tapasztalhatta, hogy valahol a 7-8. hét táján kimaxolta a “bérletét”.

Mi változott?

A harmadik szezonban nem voltak bónusz csillagok, melyek egy egész tiert feldobtak volna, így aki minden héten megcsinálta a küldetéseket, az hét tierrel magasabban járt, mint egy szezonnal korábban.

Szögezzük le: nem panaszkodni akarunk, sőt, nagyon szuper, hogy az Epic Games ezáltal segítette a casual játékosokat is abban, hogy a 10. hét végére nekik is legyen meg az Omega skin, a hardcore gamerek meg semmit nem vesztettek ezzel.

Képtalálat a következőre: „omega skin fortnite”
forrás: IGN.com

Másképp is lehet

Mégis lehetne egy kicsit variálni a dolgokon. Korábban már feldobtuk, hogy adott esetben a heti kihívások között lehetnének olyanok, amik tényleg egy hétig tartanak.

Hétből öt quest mindig ugyanarra a sémára épül – itt lenne az ideje változtatni ezen!

Most viszont egy közösségi ötletet szeretnénk megosztani, mely nem egy szezonra szólna, így azt se szorítaná hirtelen az idő hurka, akinek limitáltak a játszási lehetőségei, de mégis kielégítené a hardcore fanokat.

Győzelmek, gyilkosságok, nyersanyag szerzések

Redditen bukkantunk rá arra az ötletre, ami tulajdonképpen egy életre szóló kihívás csomaggal látna el minket.

forrás: reddit

Lehetne a dolgokon finomítani (például 250 Shotgun killenként adni egy kisebb díjat), de az elképzelés 10/10. Skin, csákány, hátizsák, ejtőernyő, emote, wallpaper, kisebb mérföldköveknél ikon, vagy spray is lehetne a jutalom, a lényeg, hogy ezek a kihívások hosszú távon motiválják az embereket.

Sokunknak nincs szüksége rá, magától is játszik rengeteget a játékkal, de azt gondolom még ők sem utasítanák el, akik pedig kezdik elveszíteni a motivációjukat, azoknak (egy részüknek biztos) akár ennyi is elég lehet a maradásra.

A realitás talaján maradva

Amíg a játékosállomány nő, addig ez nem lesz ingyen. Mondhatnánk, hogy sosem lehet megelégedni, pláne amiatt, mert a Battle Royale 2018 játékstílusa lett, újabb és újabb trónkövetelők jelennek meg (akár a Realm Royale is köztük lehet), de nem hinnénk, hogy ezt ingyen bevezetné az Epic Games.

Új ingyenes battle royale hódít a Steamen – Veszélyben a PUBG és a Fortnite trónja?

A közösségi ötletekre viszont tudjuk, hogy odafigyelnek, így elképzelhető, hogy ezt is megvalósítják, mondjuk egy másik, életre szóló Battle Pass megvásárlásával? A név persze lehetne más, az árról meg fogalmunk sincs, a jutalmak mennyiségétől függene, de az biztos, hogy az alap koncepció szuper.

Overwatch-ban van ehhez egy picit hasonló rendszer, ahol ha rankeden nyersz, akkor pontokat kapsz, melyeket később (nagyon sok pont után) beválthatsz a kedvenc hősöd fegyverének arany verziójára.

Képtalálat a következőre: „overwatch golden weapon”
forrás: Ranked Boost

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva