Counter Strike

Coldzera lelépne a Major után. Célkeresztben a Liquid és a Faze


Hatalmas felfordulások vannak a mibr háza táján, a kölni kiesés után szinte pillanatok alatt hullott szét a látszólagos egység.

Luminosity, SK vagy mibr, bárhogy is nevezzük őket ez a csapat mindig is az egységről és bajtársiasságról szólt. FalleN, fer és coldzera évek óta együtt nyomják és bár körülöttük jöttek-mentek az emberek, az ő szövetségük mindig átlendítette a csapatot a mélypontokon.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a sikertelen hónapok megszakítják ezt a szövetséget.

A hírek szerint a csapat bár csak pár hete váltottak a mibr névre, máris cserélnének. Boltz helyére tarikot szemelték ki a csapatnál, az igazolás akár már a Major előtt is összejöhet.

A flickshot információi szerint azonban itt még nem állna meg a dolog, coldzerának is kezd elege lenni a kudarcokból. Ha viszont boltz-ot lecserélik, coldzera csak a Major után mehet bárhova is, különben a túl sok csere miatt buknák a Major spotot.

És hogy miért váltana coldzera?

2018-ban még nem voltak képesek egyetlen nagyverseny döntőjébe sem bejutni, a Majoron és a hazai ESL One: Belo Horizontén is az elődöntőben estek ki. Behúzták ugyan a Moche XL Esports és az Adrenaline Cyber League versenyeit, de ezeket nem mernénk presztízs-versenyeknek nevezni.

A TACO-Stewie csere teljesen új arculatot adott a csapatnak, amiben coldzera már nem akkora király, mint előtte.

És ha neki nem megy, akkor úgy tűnik a csapatnak sem. 2016-ban és 2017-ben is coldzerát választották a világ legjobbjának, ám TACO távozása óta csak árnyéka önmagának. Nem is véletlen, hogy coldzera Major utáni távozása kapcsán 2 csapatról pletykálnak leginkább. A két legvalószínűbb célpont a FaZe és a Liquid.

A FaZe egy világválogatott, ahol olofmeister távolléte miatt továbbra is üresen áll egy hely. A Liquid pedig egy fiatal, feltörekvő ötös, ahol újra együtt játszhatna TACO-val, és csilloghatna mint régen.

Ahogy korábban is írtuk, a Majorig vélhetően nem kerül sor coldzera kiválására. Szeptember vége pedig még nagyon messze van, 3 hónap a CS:GO világában rengeteg idő. A Major után meglátjuk, mi marad coldzera elégedetlenségéből, hajlandó-e valaki kivásárolni friss mibr-szerződéséből és lesz-e neki hely az említett csapatokban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva