Overwatch

Lúcio a keverőpult mögül jelentkezik: legendary emote-tal bővült az OW League All-Acces Pass


Ha csak erre vágyunk, akkor elég borsos érte a több, mint 8000 forintos ár.

A játék kompetitív része él és virul, a Blizzardnál pedig gondolnak arra is, hogy azokat a játékosokat is képernyő elé ültessék, akiket elképzelhető, hogy érdekel az esport, csak még ők maguk sem tudják – ezt az Overwatch League All-Acces Pass-szel szeretnék elérni.

A Twitch Prime-ról szerintem már lassan mindenki hallott: nos ha van ilyen előfizetésünk, akkor olcsóbban tudjuk megvenni ezt is.

21 ingyen játék, exkluzív extra tartalmak – Ez a Twitch Prime július!

Az All-Access Pass 12 játékon belüli OW League kinézetet ad, spray-eket és emote-okat, kulisszák mögé való betekintést (plusz videók formájában) , valamint exkluzív chat jelvényeket.

Overwatch League fan-favorite away skins
forrás: overwatchleague.com

Az említett videók is bővülnek egy olyan tartalommal, melyben a játékosok 1-1 korábbi meccsükről adnak mély elemzést a bérlet tulajdonosainak, valamint ha van 1-1 kérdezz-felelek, akkor ott feltehetnek kérdéseket.

All-Access Pass emotes
forrás: overwatchleague.com

Ami talán legtöbbünket érdekel az újdonságok közül az Lúcio legendary emote-ja, melynél lemezlovasként kever rajongóinak egy számot.

A bérlet nagyjából 8500 forint (30 dollár, Twitch Prime mellett 20), szóval aki csak az emote miatt veszi, az valószínűleg Lúcio main, és abból is a fanatikus fajta. Kétségtelenül szuper lett, abszolút megérdemli a legendary státuszt, a minőségre nem panaszkodhatunk.

Az emote 24-étől válik elérhetővé, ide kattintva tudjátok megvenni a szóban forgó Twitch kiegészítést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva