Counter Strike

Megjósolták, természetesen nem jött be. Lassan már semmit nem hiszük el az új Operationről


Újabb számolgatás, újabb csalódással. Az Operationök hosszából és a köztük eltelt időből kiderült, ma kellene újat kapnunk. Vagyis csak kellett volna

A Valve korábbi tevékenységében legalább megfigyelhető volt egyfajta rendszer. Régebben stabilan tartotta magát a 15-20 napos szünet két Operation között, de ennél nem ment magasabbra. 3 hétig mindenki kibírta nélküle, aztán már jött is az új. Aztán jött egy átmeneti időszak, utána pedig a 130-140 napos várakozás időre álltunk be.

A legutóbbi Operation viszont 311 nappal az előző után jelent meg, ami teljesen átírta a számolgatásokat.

Ezeket a számokat felhasználva egy előrejelző algoritmus kidobta, a következő Operation 252 nappal a Hydra után érkezik majd. Az algoritmus számításba vette az eddigi várakozási trendeket és az Operationök hosszát is, és az eddigi adatok alapján várható legvalószínűbb előrejelzést hozta, 252 napot. A Hydra 2017 november 13-án, tehát mához képest pont 252 napja ért véget.

Az elemzés még a megjelenési napokat is számításba vette, így a két legvalószínűbb nap kedd és csütörtök. Vagyis mind a keddi nap, mind az 252 nap stimmelne, ha ma kapnánk az új Operationt. De mint látjuk, Operation viszont sehol, újabb csalódást keltő jóslat.

A válasz sokak szerint a Panorama UI, ami miatt csak októberben, vagy jövő májusban kapunk új Operationt.

A számolás alapjául az a felvetés szolgált, hogy a Valve fejében bár két teljesen különböző dologról beszélünk, a Panorama is “Operation” kategóriába esik. A rá fordított idő és a behozott változások függvényében legalábbis biztosan, az hogy nem jöttek új skinek és új kihívások, már más kérdés.

De akkor mikor jöhet a következő?

Biztosat senki nem tud, marad tehát a számolgatás. Ha igaznak vesszük azt a felvetést, hogy a Panorama UI is Operationnek számít, akkor megint újraindul a számlaló és leghamarabb 2019 április-május környékén kapunk új Operationt.

Ha a Panorama UI-t nem számítjuk bele, akkor maradnak a régi számok. Ha azt vesszük, hogy a Bloodhound (129) és a Wildfire (138) között 9 nappal nőtt a várakozási idő, akkor a Hydra (311) és a következő Operation fényében 320 nap lesz a megoldás. Ez alapján a Major után, szeptember 29-én kellene érkeznie.

Ennyi számolgatás és csalódást keltő “ma érkezik” híresztelés után már magunk sem tudjuk mit gondoljunk, és reménykedjünk-e egyáltalán…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva