Fortnite

3.5 millió forint egy accountért?! Ezek az emberek tényleg nem normálisak


A Fortnite jelenleg a legdivatosabb játék, s a divat a legkevésbé sem szokott olcsó lenni.

Nemrégiben megérkeztek a PlayStation 4 exkluzív Fortnite csomagok, utána jártunk hát, hogy milyen lehetőségei vannak azoknak, akiknek nincs konzoljuk, mégis szeretnének a Royal Bomberrel játszani.

Ahogy azt előzetesen is írtuk és gondoltuk, a Bundle egy letöltőkódot tartalmaz, amit a PlayStation Store-ban tudunk aktiválni a játékunkhoz. A Royal Bomber mint Add-on, vagy DLC funkcionál, ha beléptünk a konzolon keresztül a Fortnite-ba, a rendszer automatikusan hozzáadja a felhasználónkhoz a skint. Ha pedig össze van kötve a PC-s és a konzolos Epic Games felhasználónk, akkor onnantól kezdve a számítógépünkön is használhatjuk a skint.

Nagy részünk lemondhat a rég beharangozott Royale Bomber skinről: PS4 exkluzív lesz

Minden Fortnite-os tudja, ez mit jelent

Mi is, vagyis a dolog egyből elindította a fejünkben a gépezetet. Hiszen ha letöltőkódos a Royal Bomber, akkor szinte biztos, hogy lesznek olyanok, akik kereskedni fognak vele. Így született meg a Fortnite történetének legdrágább kinézete! A korábbi, ritka skinek nem tartoznak ebbe a kategóriába, hiszen azokat bárki, bármilyen platformon az eredeti áron vásárolhatták meg, az hogy sokan a felhasználójukkal kereskednek, s azt adják “végtelen” pénzért, már teljesen más tészta.

A Royal Bomber átlagosan 30 – 40 ezer forint között mozog az Ebay-en jelenleg. De vannak elég durva ajánlatok is.

Az egyik Royal Bomber árverése jelenleg 65 ezer forinton áll. Ráadásul van még egy nap az árverés lezárásáig.

Ha most felkeresed az oldalt és azt látod, hogy egy Royal Bomber 10 000 forint környékén van, az sajnos még csak a kezdő licit, ugyanis hihetetlen ritka tárgyról beszélünk, az eladók pedig ahelyett, hogy fix áron adnák őket, többnyire aukcióra bocsájtják a kódokat.

A bevezetőben írtunk a felhasználó-kereskedelemről, így a Royal Bomber után kíváncsiságból rálestünk, hogy ugyan egy masszív, Royal Bombert és első szezonos kinézeteket is tartalmazó felhasználó milyen áron pörög jelenleg. A végeredmény sokkoló volt…

Forrás: Ebay

Egy ilyen felhasználó közel 3 és fél millió forintba kerül jelenleg!

Ráadásul mindezt 52 licitáló után érte el az ajánlat, így kijelenthetjük, bőven vannak érdeklődők az ilyen ínyencségek után.

A divat tehát egyáltalán nem olcsó, bár ebben az esetben inkább a türelmetlenségük miatt költenek az emberek. Több ultra-ritka kinézet igazából szimplán csak szezonális, a visszatérésük majdnem garantált, csak ki kéne várni az “újramegjelenést”.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva