PUBG

A PUBG lehetne a legjobb FPS-ek egyike, ha megoldanák a szerverproblémát


A jobb szerverek lennének a játék sikerének a kulcsa?

A PGI Majorön a PUBG legnagyobb sztárjaival is simán  összefuthat az ember, egyik olvasónk, Dominik például már összefutott a tesztjeiről ismert WackyJacky-vel.

WackyJacky a magyar rajongókkal | Forrás: Rácz Dominik

WackyJacky egyébként rendkívül barátságos és a PUBG fejlesztőivel is összespanolt, szóval abban a szerencsés helyzetben volt, hogy ő maga is kipróbálhatta, hogy milyen az, amikor helyi szerveren játszik mindenki, így nem kell tartani a lagtól, de még a desync-től sem. Erről az élményeiről a hotelben be is számolt és teljesen el volt ájulva a játékélménytől.

Wacky azt mondta, hogy gyakorlatilag úgy érezte, mintha ő játszana és minden teljesen élethű volt. Nem kellett várni az ajtókra, ha lőtt egyet, az ott volt, a peekelésnél azonnal hajolt a karakter, gyakorlatilag minden úgy ment, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Gyakorlatilag ennyi kellene ahhoz, hogy minden hiba nélkül menjen végbe. Az elkövetkezendőkben egyébként elképzelhető, hogy átállnak az Amazonról, ha már a Microsoft Azure-ra nem váltottak, persze az is benne van a pakliban, hogy a netkód nem az igazi, de ha sikerült megoldani a LAN-on akkor remélhetőleg az online részt is megoldják hamarosan, hiszen ha tényleg csak ennyi áll az útban és ezzel vissza lehetne szerezni az elpártolt játékosokat, akkor jobb lesz sietni a deveknek!

A saját tapasztalatom egyébként az, hogy nagyon változó, hogy mennyire befolyásolja a játékot a desync. Egyrészt van, hogy olyan laggos szervert sikerül kifogni, ami tényleg játszhatatlan, még a végjátékban is, de ez szerencsére egyre ritkább. A másik verzióban pedig leginkább a játék elején zavaróbb, akkor is a hotdropok esetén. Amúgy sem voltam nagy kedvelője az azonnali harcoknak, szóval ez leginkább a küldetések során zavart, de tényleg rendkívül frusztráló, amikor egy játék elejei 1v1-et emiatt bukik az ember, vagy mert a fegyvert sem engedi felvenni a játék, de az már mindennek a teteje. Szóval hajrá PUBG Corp, várjuk már a megváltást egy ideje!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva