Gaming

Összeomlik a játék, akadoznak a szerverek: óvatosan a rankeddel!


Vannak gondok szerver téren.

Noha a Ubisoft mostanában alapvetően (jogosan) a csalókkal van elfoglalva, úgy tűnik, hogy a szerverekkel is kellene kezdeni valamit.

Kétszer annyi ban, elvett szezon rank és jutalmak – Ubisoft helyzetjelentés érkezett csalás fronton

Egyre gyanúsabb, hogy jelenleg globálisan gond van a szerverekkel, ugyanis nem egy Reddit posztba futottunk bele (mi magunk dolgozunk, így tesztelni nem tudtuk, de ezek után egyelőre nem is akarjuk), mely arról panaszkodik, hogy akadozik a játék, sőt random kidobja őt és a társakat is. Az egyik poszt 15 perces tiltásról számol be, miután kidobta a játék..

Game Randomly Closes from Rainbow6

A PC szerverekkel fix gond van, a konzolt nem tudjuk megerősíteni.

R6 PC Server going crazy? What is happening? from Rainbow6

Mindenki egyszerre távozott a játékból, ez nyilván nem véletlen:

forrás: reddit

Egyelőre ennyit tudunk a dolgokról, figyelmeztetésképp szántuk a cikket – illetve figyeljük az internetet, igyekszünk frissíteni, ha már tudunk egyéb konkrétumokat, illetve azt, hogy a Ubisoft cselekszik-e.

Szerk: elvileg megoldódtak a problémák, mentem egy kört, nekem jó volt és Twitteren is kirakta a Ubisoft support, hogy helyrehozták a gondot – ugyanakkor csoportokban több embernél olvastam, hogy kidobja, ezért először azt javasoljuk, hogy teszteljétek casualen, hogy megy-e.

Szerk 2: ismét többen jelentették csoportokban, Redditen, hogy crash-sel a játék, többen jelentették, hogy alt+tab (vagyis amikor várakozás közben lerakjuk kicsibe a játékot) után jelentkezett a probléma, valamint a queue time-ok is megnőttek. További információkig nem ajánljuk a rankedezést!

Szerk 3: észlelte a Ubisoft is a problémát, dolgoznak az elhárításán:

Szerk 4: hiba ismét elhárítva, de azért óvatosan…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva