PUBG

Mégis csak átdolgozzák az új 3D jelölőrendszert? – Új update érkezett a teszt szerverre


A PUBG Corp. megint nem volt túl beszédes.

Nagyon úgy tűnik,  hogy érdemes volt hosszabb ideig bent hagyni a teszt szerveren az update-et, hiszen ezúttal is elég megoszlóak voltak a vélemények pár dologról, de leginkább az új pingelés, azaz a 3D jelölőrendszer akasztotta ki a játékosokat. Most pedig a sok panasz után a PUBG Corp. a jelek szerint változtat a jelölőrendszeren.

A teszt szerverre egy 149 megás update érkezett nemrég. Persze a kommunikáció ezúttal sem volt a cég erőssége, de a játékosok egyből észrevették, hogy az új jelölőrendszer úgy ahogy van eltűnt a PUBG-ból.

Most több verzió lehetséges:

  • Úgy ahogy van kiveszik és marad a jelenlegi jelölőrendszer
  • Megmarad a jelenlegi formájában némi módosítással, pl:
    • Csak az láthatja a térben, aki megjelölte az adott helyet (a többiek a térképen látják csak)
    • Mi megjelölhetjük 3D-ben, de az csak a térképen jelenik meg mindenki számára
    • Amint megjelöltük, mindenki láthatja 3D-ben, de csak pár másodperc erejéig

Bármelyik verziót is választják, az első verzióhoz képest biztos hogy kevésbé lesz OP az új, legalábbis merjük remélni. Egyébként elég sok játékos panaszkodott az úgynevezett lobby bugra is, ez azt takarja, hogy mikor indították a teszt szervert, már a lobby-ban kifagyott a játék és emiatt játszani sem tudtak a teszt szerveren. A helpdesk pedig a sablon szöveggel jött, hogy “lehet túl gyenge az adott gép a játék futtatására”.  Könnyen lehet, hogy az élesre érkezés előtt ezt is javították.

Aki követte a híreinket, annak biztosan feltűnt, hogy nem ez volt az egyedüli update az elmúlt héten, hiszen a nagy frissítés után két kisebbet is kidobtak, amelybeken főleg a PUBG optimalizációjával foglalkoztak.

Amint kiadnak egy hivatalos update logot frissítjük a posztunkat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva