Counter Strike

Nem csak a rajongók, még az ellenfelek is széttrollkodják a VP új színeit


A legszebb öröm a káröröm, ebből most szép leckét kapott a Virtus.pro. Komoly mémelés indult a neten, még a Na'Vi is beszállt a partiba.

Nagy port kavart a fanok szíveben az újraszínezett orosz logó, melyet év végéig visel majd a csapat. Váratlanul jött, nagyon elüt az eddigitől, és totálisan hülyén néz ki a kabala állaton!

Durva buli lehetett a oroszoknál, lila-zöldre váltott a Virtus.Pro

Ennek örömére Redditen és a VP Twitterén záporoznak is a mémek, senki nem tudott szó nélkül elmenni a téma mellett. Ezért hoztunk pár briliáns változatot nektek is, szórakozzunk picit a dolgon. A Na’Vi külön videóval készült, ami eredeti formájában a házasságot mutatja be a barátok szemszögéből, akik lényegében eltemetik legjobb haverjukat. A feleség pedig nem más mint a MegaFone, az egyedüli aki egyetért és védelmezi a VP-t:

Az SK sem maradhatott ki buliból, ők csak egy szolidabb japán anime szereplő, az Evangelion Unit-01 képével támadtak, ám a mondanivalóját ez is átadja:

Aztán persze megjöttek a rajongók, volt olyan aki néhány csapat logóját átszínezte ezekkel a színekkel. Nem lehetett nagy munka, de nagyon megérte:

Szegény Pashának még a Facebook is rosszul fordítja a a bejegyzését. Valójában ezt jelenti a szöveg: “I feel new colors will add a fuck ton of power”, azaz

Úgy érzem, hogy az új színek kibaszott sok erőt fognak adni”

De a Facebook inkább trollkodott kicsit, ő sem járt a Pasha London School-ba:

Végül ami a csalódott rajongókat jelképezi, az leginkább ez a kép. Mi semmit sem fűznénk hozzá, ez van, ezt kell szeretni:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva