Counter Strike

SteamDB-n már látszanak a matricák, mellettük Train és Mirage Update is érkezik


A versenypályák "compatibility" verziója a játék egyik legbiztosabb spoiler forrása. Tökéletesen jelzi, mikor kap frissítést az adott map.

CS:GO Official néven a fejlesztők időről időre “compatibility” verziókat töltenek fel a pályákról a Műhelybe, ezzel jelezve a közelgő Update-eket. A pályák ezen változata ugyanis lényegében egy biztonsági mentés, egy emlék a pálya jelenlegi változatáról.

Hogy miért van ilyenre szükség?

Azért, mert ezek a korábbi változatok időről időre előkerülnek. Például ha valaki olyan demót akar visszanézni, amit még ezen a verzión játszottak, ezt a pályát kell használnia. Egy “compatibility” verzió tehát egyúttal azt is jelöli, hogy jön a pálya új változata. Ugyanis biztonsági mentésre ugye akkor van szükség, ha valami változik.

Augusztus 22-ei dátummal Train és Mirage is megkapta a maga biztonsági mentését, vagyis ez a két pálya várhatóan alakulni fog a következő Update-ben. Ez azonban csak a kisebbik része lesz a frissítésnek, a matricákat sokkal jobban várják már a rajongók. Erre utaló jelet is találtak, a Steam háttérfájljai között már ott van a Bundle.

Ott van a kapszulákat tartalmazó, újravásárolható tétel, ami csak az élesítésre vár! Egyelőre elrejtve a kíváncsi szemek elől.

Az Update szó szerint bármelyik nap megérkezhet, sokan úgy számolták, hogy már 23-án hajnalban meg kellett volna jönnie. A Majorig már csak kevesebb, mint két hét van hátra, így tényleg akármelyik reggel arra ébredhetünk, hogy megjöttek a FACEIT matricák.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva