Counter Strike

Megvan az első LAN győzelem az MIBR-nek, FalleN az MVP


Úgy néz ki visszatalált magához a brazil klasszis

Amióta átalakult az SK és MIBR néven játszanak, nem nyertek LAN-t. Igaz, annyi lehetőségük sem volt rá, de ami késik az nem múlik, a 300 000$-os összdíjazású ZOTAC Cup Masters trófeáját tudhatják magukénak. A versenyt Hong Kong-ban tartották. Könnyű 3:0-val nyerték a BO5-ös döntőt, a lengyel Kinguin, ahol TaZ is játszik, lett a második helyezett.

A döntőt számok tekintetében Stewie2K dominálta, szinte minden körben egyet legalább odaszúrt. Mapok tekintetében egyedül Cache lett szoros, pedig ez volt az MIBR saját választása. A Kinguin kezdte a banolást, ők Inferno-t szedték ki, az MIBR pedig Nuke-ot. Train is a lengyelek választása volt, összesen 1 körre futotta nekik. A pisztolykör főleg “hatalmas morális boost” lehetett a lengyeleknek, fer egy parádés 1v4-et hozott le csapatának:

Innentől kezdve pedig nem volt megállás, könnyedén húzták be a 200 000$-al járó első helyet. A következő mérkőzése a srácoknak a DreamHack Masters Stockholmon lesz, ahol a HellRaisers ellen nyitnak majd. Minden infót a versenyről megtaláltok itt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva