Fortnite

Jelszó halmozás elkerülése, offline beléptetés, egyéni figyelmeztetés – Kiírtja a tolvajokat az Epic Games!


A fejlesztők jövőbeli terveit foglaljuk össze cikkünkben.

Már korábban írtunk arról, hogy mivel nem kis pénz van bizonyos Fortnite felhasználókban, ezért a lopás veszélye is nő – ezt így védhetitek ki:

Sajnos újabban divat lett felhasználókat lopni, de ezzel a módszerrel visszaszerezhetitek!

Az Epic Games folyamatosan intézkedik annak érdekében, hogy ezek száma (no meg a bejövő panasz jegyeké) is csökkenjen.

Bevezették a két faktoros beléptetést, melyet nemrég feldobtak azzal, hogy aki beállítja, az megkapja a Boogie Down emote-ot – látható, hogy tényleg mindent elkövetnek annak érdekében, hogy rábírjanak minket a használatára.

Így tudod beszerezni ingyen a Boogie Down táncot!

Nemrég az ezzel kapcsolatos jövőbeli terveket is megosztották a közösséggel, lássuk, hogy mik azok!

Offline beléptetés

A Google és a Microsoft az, akikkel egyezkednek ilyen téren, mely lényege, hogy ha valaki be akar lépni a felhasználónkba, akkor SMS-ben kapjuk meg a figyelmeztetést és hozzá a beléptető kódot – így akkor is értesülünk erről, ha nem vagyunk online (gépközelben).

Jelszó halmozás

Sokan hajlamosak ugyanazt a jelszót használni különböző oldalalakhoz, e-mailhez és játékokhoz. Ennek az a kockázata, hogy több úton tud rátalálni a hacker a jelszóra, és nem csak a Fortnite, de egyéb felhasználókat is feltöri. Ennek érdekében fejleszti az Epic Games a rendszert: ha észlelik, hogy egy ilyen jelszót használ a játékos, akkor küldenek egy e-mailt arról, hogy cseréljen jelszót.

Egyéni figyelmeztetés

Mindemellett felülvizsgálják a játékosok biztonsági értesítéseit is, hogy időben szóljanak, ha valami nincs rendben – így elkerülve a tengernyi beáramló e-mailt ezekkel kapcsolatban.

Remek tervek, reméljük, hogy sikerül megvalósítani őket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva