Fortnite

Repülőháborúra fel! – Már a földre se tudunk lépni a Kocka hatókörében


Elképzelni se tudjuk, hogy mi lesz a következő őrület, amit kibocsájt magából a Kocka.

Az Epic Games imád a játékosok fejével játszani, ezt már többször bebizonyította a Fortnite: Battle Royale kapcsán, ámde a legújabb húzásuk talán túltesz minden eddigi ügyeskedésen. A legújabb furcsaság a Fortnite világában egy hatalmas lila kocka, ami a lehető legnagyobb káoszt okozza az elmúlt napokba maga körül.

Néhány napja ugyanis megjelent a pályán egy hatalmas Kocka, ami elsősorban csak állt egymagában és piszkálta azokat a játékosokat, akik “őt” is piszkálták. Természetesen a nyugalmas, megfigyelő játékosok profitálhattak is a Kocka jelenlétéből, a hatáskörében ugyanis folyamatosan töltődött a kíváncsiskodók pajzsa. Aztán fogta magát a Kocka és elkezdett vándorolni…

 

The cube is on the move once again… and has left a rune? #fortnite

Fortnite Battle Royale (@fortnitebr) által megosztott bejegyzés,

Eleinte lassan haladt, ám mára már annyira felgyorsult a mozgása, hogy körülbelül egy óránként vált helyzetet. S ha mindez nem lenne elég, az “erő”, amit kibocsájt magából is folyamatosan változik. A tegnapi nap beszámoltunk arról, hogy a Kocka körül antigravitációs mező alakult ki. Ám ez akkor még nem volt szó szerint érthető, viszont mára elérkeztünk arra a pontra, hogy bizonyos helyzetekben már a földön sem közlekedhetünk a közelében, tényleges antigravitációs erő kezdte el körülvenni a Kockát.

 

The cube now levitates you! You cant touch the ground in the dome! #fortnite

Fortnite Battle Royale (@fortnitesbr) által megosztott bejegyzés,

Sőt, újból bővült a Kocka hatásának repertoárja, újabban ugyanis mintákat hagy maga után, olyanokat, amik egyébként a felületén is kirajzolódnak. Több teória is kering a fórumokon a jelekkel kapcsolatban, sokan kódolt üzenetet látnak benne, sokan pedig a már meglévő települések tervrajzait (pl. Tilted Towers).

Ninja és társai még azt is letesztelték, hogy milyen az, amikor agyonlapít a mozgó Kocka. Nos, a végeredmény magáért beszél, legyen bármennyire is misztikus ez a “valami”, tényleges súlya van, így jobb ha nem szórakozunk vele!

Egy biztos, a forrásfájlok szerint a Kocka egy tónál fogja elérni a végső pontját, ahol végül aktiválódni fog és valószínűleg előkészíti a terepet a hatodik szezonnak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva