Counter Strike

Megvan a Major párosítása: a G2 ellen kezdenek DeadFox-ék, és jön egy előrehozott döntő is


Az első kör sorsolásánál minden legendás csapat egy Top24-ből érkező ellenfelet kapott.

Alig ért véget a Top24 csoportköre a Majoron, máris megkaptuk a következő kör párosait. A Top16-ban már csak a legjobbak legjobbjai kapnak szerepet, a januári Major legendái és az elmúlt hét küzdelmeinek 8 továbbjutója. A Major következő körének párosai között már nincs előre lefutott meccs, itt már bárki elkaphat bárkit.

A Majorra másfél év után újra kijutó HR a G2-t kapta ellenfeléül, elsőre ezt egy erős közepesként értékelhetjük. Lehetett volna talán könnyebb (Cloud9) vagy nehezebb (Na’Vi) ellenfelet is kapniuk, így viszont garantáltan izgalmas lesz az első körös meccs. DeadFox és csapata kennyS és shox ellen kezdi meg az újabb Major kalandot.

A többi párost elnézve is rengeteg érdekesség és sztori juthat eszünkbe. Emlékeztek például, amikor az SK friss Major győztesként kikapott a TyLoo-tól a DreamHacken? Vagy arra, amikor egy éve a BIG kiszívatta a Major nyitómeccsén a FaZe-t a BIG BUG segítségével? Vagy emlékeztek a DreamHack Masters Marseille döntőjére, esetleg az ESL One Köln elődöntőjére? Mindkettőt az Astralis és a Na’Vi vívta egymás ellen.

Nos, ezek a csapatok most ismét egymás ellen bizonyíthatnak. Lesz miért visszavágni az biztos.

A közvetítés szeptember 12-én szerdán indul, a csoportkör ezúttal is 5 napig tart. Magyar közvetítést a Gamer.hu Twitch csatornáján találtok, láda droppal, és mellé Samsung Galaxy Note 9 és Noblechairs EPIC gamer szék nyereményjátékkal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva