Fortnite

Minden skint ingyen behackelnek – Az Epic még mindig tehetetlen


Egy új "hack" terjed a közösségben, ami nem is igazán új, de az Epic még mindig nem tett semmit ellene.

Korábban írtunk már róla, hogy egyes ritkább skinekért mekkora összeget hajlandóak fizetni egyesek. Ezúttal pedig egy új módszer terjed, amivel pár perc alatt az összes skint megkapják a játékosok.

Természetesen ez a módszer tiltott az Epic által és ha rajta kapnak, akkor bannolják az accountot is, persze ez nem igazán riasztja vissza a játékosokat, mivel egy ingyenes játékról beszélünk így gyakorlatilag 2 perc alatt csinálhatunk új accountot.

Az “ingyen” skinekért a játékfájlokban kell turkálni, a youtuberek pedig mindenben segítenek azoknak, akik ki szeretnék próbálni ezt a trükköt, de nekik sincs félnivalójuk, hiszen a YouTube semmiféle szankcióval nem sújtja még a csalókat sem.

A kiskaput egyébként több hónapja ismerik, az Epic egyelőre mégsem lépett semmit az ügyben. A több milliós nézettségekből és a visszajelzésekből pedig egyértelműen látszik, hogy rengetegen használják ezt a módszert.

3 millió megtekintés, bannolták is a srácot a videó miatt

Kitiltásokról pedig nem igazán lehetett hallani, maximum akkor bannolnak, ha videós bizonyítékot küldenek be az illetőről, ezt pedig nem egyszerű kideríteni, persze az utóbbi időben előkerültek az “egyedi skinek” is, amit szintén bannal jutalmaz az Epic szabályzata, így ezek a streamerek könnyebben kerülhetnek a célkeresztbe.

Szóval ha nem akarjátok kockáztatni, hogy bannolják a fiókotokat, akkor ne módosítsátok a játékfájlokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva