PUBG

“Az ingyen skinek úgy szarok, ahogy vannak” – A PUBG Corp. válaszolt


Egyre többen szidják a Supply rendszert, teljesen érthetetlen okokból.

Nemrég, a 21. frissítéssel érkezett meg a Supply rendszer, ami ajándék skinekkel jutalmazza a játékosokat akkor, ha szintet lépnek, persze ehhez különféle feladatokat kell elvégeznünk. A rendszer 10 szintenként fixen ad 1 skint, amit véglegesen megtarthatunk, a többi pedig ideiglenesen lehet csupán a miénk. Azt gondolnánk, hogy ennek az újításnak mindenki örült, hiszen végre megajándékoz a rendszer csupán azért, mert játszunk a játékkal, de ez nem így történt.

A rendszer bevezetése óta elégedetlenkednek a játékosok, egyesek szerint nem elég jó skineket kapunk, mások pedig arra panaszkodnak, hogy a rendszer nem nézi azt, hogy milyen skinünk van a raktárban és könnyedén előfordulhat, hogy emiatt többször dobja ugyan azt a ruhadarabot.

Legutóbb a történet odáig fajult, hogy Hawkinz, a PUBG közösségi menedzsere válaszolt is a játékosoknak:

“Tegyük tisztába: ezek az itemek, amelyeket 10 szintenként kaptok, mind vadiúj skin, nem a szar szürke pólókat osztogatjuk. 10 szintenként INGYEN adunk egy itemet, csak azért, hogy megjutalmazzuk azokat, akik játszanak, így senkinek nem kell fizetnie a skinekért, elég csak teljesíteni a küldetéseket és ingyen hozzájuthattok ezekhez. Nem azért került be a rendszer, hogy ezen meggazdagodjatok vagy farmolhassa őket bárki is.”

Azt gondolnánk, hogy ezek hatására észhez tértek a gyűlölködők, de nem így van. A mai napig naponta előkerül a téma “thx blueballs”, “you are sucks devs” és hasonló kedves címekkel, a közönség nagy része pedig egyetért ezekkel. Legutóbb WackyJacky is a haterek pártját fogta.

A PUBG közösség teljesen kiakadt az újonnan érkezett Supply System miatt

Sajnos ez a “kisujjunkat nyújtjuk, de később már az egész karunk kell” tipikus esete.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva