Fifa

Nézd meg élőben: jön a Pólus FIFA és League of Legends bajnokságának döntője

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: pólus,

Október 6-án és 7-én tartják a Game of Gamers rendezvényt, amely természetesen ingyenesen látogatható.

Az előző hétvégén bőven akadt látnivaló és program azon gamerek számára, akik ellátogattak a Pólusba, hiszen szeptember 22-én és 23-án tartották a Kockák hétvégéje rendezvényt, ahol elsősorban a Minecraft és a League of Legends voltak a fókuszban. De nem kell bánkódnia azoknak sem, akik erről lemaradtak, október 6-án és 7-én ugyanis jön a folytatás, a Game of Gamers kupa, ahol több “műfajban” is a legjobbaktól tanulhatnak majd a nézők, de természetesen játékra és egyéb szórakozásra is bőven lesz lehetőség. Lássuk a programot!

Október 6. (szombat)

A hétvége első napján minden a League of Legends-ről szól majd, a MOBA rajongói egyetlen percig sem fognak unatkozni.

  • 10 órakor kezdődik a League of Legends bajnokság döntője, ahol a múlt hétvégén tartott selejtező (Kockák hétvégéje) 4 legjobb csapata küzd majd meg egymással – mindezt természetesen élő helyszíni kommentár mellett.
  • A nézők 12, 14 és 16 órakor is láthatnak majd egy-egy cosplay-bemutatót.
  • A kihelyezett állomásokon játszani is lehet majd bárki számára, illetve természetesen fotózkodni is lehet majd az ismert karaktereket megszemélyesítő cosplayerekkel.
  • A hangulat fokozásáról a VR és gamer aktivitások mellett Unfield gondoskodik, akivel 15 és 16 óra között találkozhatnak rajongói.

A napi program a 18 órára tervezett eredményhirdetéssel zárul majd.

Kép: Pólus

Október 7. (vasárnap)

Másnap újabb versenyeket láthatnak majd azok, akik ellátogatnak a rendezvényre.

  • 10 és 13 óra között Clash Royale bajnokság lesz a színpadon.
  • Aki szívesen pályázna a Clash Royale bajnoki címre és az értékes nyereményekre, az keresse az alkalmazáson belül október 1-től a Pólus Game of Gamers kupát, hiszen az offline döntőbe csak a legjobbak juthatnak be!
  • A délelőtti izgalmak után Szalay Isti várja rajongóit 13 és 14 óra között.
  • Ezt követően pedig jön a fő attrakció, a FIFA bajnokok hétvégéje döntője, ahol a korábbi verseny legjobbai csapnak majd össze. De a „kiemeltek” mellett korlátozott számban a helyszínen is lesz lehetőség jelentkezni a százezres nyereményekért. A meccsek itt 14 és 18 óra között pörögnek majd.
  • Eredményhirdetés várhatóan 18:30-kor.
  • Közönségtalálkozó: 13 és 14 között Szalay Isti, 16 és 17 óra között pedig molnargabo vár benneteket.

Természetesen, a színpadi eseményeket Twitch-en és YouTube-on is élőben követhetitek, így annak sem kell lemaradnia semmiről, aki valamiért valamelyik bajnokság döntőjét nem tudja a helyszínen megtekinteni.

Izgalmas csaták és változatos gamer aktivitások várnak tehát mindenkire, akik ellátogatnak jövő hétvégén a Game of Gamers kupára, a versenyzők pedig több százezres nyereményekért és egyedi kupákért küzdhetnek, melyeket a Pólus Center és különböző gamer és tech boltjai ajánlottak fel – érdemes lesz kinézni a Pólusba október 6-7-én is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva